Dragnea a börtönből igyekszik kézben tartani a dolgokat

2019. augusztus 09. 10:19

Ügyvédjén keresztül támadta meg Dăncilă PSD-elnöki kinevezését.

2019. augusztus 09. 10:19

Liviu Dragnea, a PSD egykori elnöke a rahovai börtönből vétózná meg Viorica Dăncilă miniszerelnök PSD-elnöké történő, valamint Mihai Fifor ügyvivő belügyminiszter pártfőtitkárnak való kinevezését - számol be a transindex.

A 3 év 6 hónapra ítélt egykori pártvezér az ügyvédjén keresztül támadta meg PSD kongresszus aktájának jóváhagyását a bukaresti törvényszéken. Dragnea beadványát a bukaresti törvényszék csütörtök délutáni ülésén tárgyalja. Liviu Dragneát jelenleg a rahovai börtönben tartják fogva, ahol a Teleorman megyei gyermekjogvédelmi igazgatóságnál történt fiktív alkalmazások ügyében kirótt szabadságvesztését tölti.

A korrupcióellenes ügyészségnél (DNA) kivizsgálás alatt álló Tel Drum-ügyben bűnözői csoport létrehozásával, hivatali visszaéléssel és uniós támogatások elsikkasztásával gyanúsítják Dragneát, aki a vizsgált bűntettek idején a Teleorman megyei tanács elnöke volt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!