Nigel Farage: Elutasítjuk az EU nemzetté alakítását

2019. július 02. 14:50

A Brexit Párt vezetője elmondta, hogy nem mutatnak tiszteletet azon külföldi himnuszoknak, amiket rájuk kényszerítenek.

2019. július 02. 14:50

Nigel Farage nyilatkozott a Euronewsnak a mai európai parlamenti incidens kapcsán. A rövid interjúban a Brexit Párt vezetője kifejtette, hogy mélyen elutasítják az eredetileg „szabad kereskedelmi klubnak” kialakított Európai Unió nemzetté alakítását.

Az incidenssel kapcsolatban, amikor is a mai alakuló ülésen a párt tagjai hátat fordítottak az Örömóda elhangzása után, a következőket mondta: „Én nem mutatok tiszteletet azon külföldi himnuszoknak, amiket ránk kényszerítenek.” – jelentette ki a jelenleg legnépszerűbb brit párt vezetője.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2019. július 03. 20:09
Farage szimpatikus, ám minden igyekezete ellenére sem fogja megmenteni Nagy-Britannia lelkét. Ugyanúgy fog ömleni továbbra is a szenny Londonba és mindenhova. Ha nem tudja megakadályozni, hogy egy iskolában felfüggesszenek egy tanulót mert azt "állítja", hogy csak két nem van - akkor szart sem ér a tevékenysége. A szigetország ugyanúgy elveszett, mintha nem lépett volna ki. És ha már nálunk is teljes természetességgel jelenhetnek meg olyan plakátok, hogy a pedofil szép - akkor a latrina már itt is felbugyogott.
Robur
2019. július 02. 22:21
Ti mit pofáztok bele? Úgyis mentek már, nem?
Kvasztics Fedor
2019. július 02. 21:27
Ha belegondolok, az EU nem egy ország, aminek parlamentje, himnusza van. Az EU-t országok alkotják, nem pártok. Egy gazdaságinak induló szövetség, amiből mára ideológiai alapú birodalmat akarnak fabrikálni.
Akitlosz
2019. július 02. 19:49
Ez a Farage alapíthatna egy leánypártot Magyarországon. Itt is meglepetést okozna és sok szavazatot kapna. Állítólag a szavazók 19%-a nem akarja, hogy Magyarország EU tag legyen. Egyik párt sem képviseli őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!