Szintet lépett a debilizmus. Lehet még lejjebb csúszni a ´mosztos himnuszbotrány után? Lehet.

2019. július 10. 14:33

Kedves Most-Híd: az óriásplakátokat, ha lehet, hagyjátok kint minél tovább! Hogy még véletlenül se felejtse el senki, mit tettetek.

2019. július 10. 14:33
Király Zsolt

„Az alábbi óriásplakát a legnagyobb közösségi oldalon jött szembe kedd reggel, az ember azt hihette, hogy valaki szórakozik. Ami látható rajta, az Bugár Béla komájának, a Most-Híd parlamenti képviselőjének, Jakab Elemérnek az alakja, és az opportunista párt további hat politikusa. Díszes társaság. (Jakab egyébként a kommunista titkosszolgálat ügynöklistáján is szerepel, bár ő maga tagadja, hogy besúgó lett volna.) A legsokkolóbb azonban az üzenet: Szabadon énekelhető a himnusz! 

Alatta pedig egy Kölcsey idézet, illetve a parlamenti szavazás kivonata, mely megsemmisítette a Most-Híd önmegsemmisítő himnuszbetiltását.   Nem tudom ki adta ezt a zseniális ötletet a láthatóan minden realitásérzékét elvesztő Jakab Elemérnek, de ismét betalált. Ha a vegyespárt eddig arra panaszkodott, hogy a himnusztiltás megszavazása akkora öngól volt az EP-választások előtt, hogy elbukták rajta Brüsszelt, akkor vajon minek nevezhető ez az óriásplakát, mely a hírek szerint ellepte a Csallóközt, Közép- és Kelet-Szlovákia magyarlakta területeit? A teljes szellemi kiürülésnek (hogy fogalmazzunk diplomatikusan, pedig karcosabban is lehetne.)”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RPG-2
2019. július 11. 07:28
https://korkep.sk/cikkek/velemeny/2019/07/10/szintet-lepett-debilizmus-lehet-meg-lejjebb-csuszni-a-mosztos-himnuszbotrany-utan-lehet/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201907
Akitlosz
2019. július 10. 19:59
Valahogyan előre sejtettem, hogy óriásplakátkép persze egy szál sem lesz a cikkhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!