Elengedték Kenderesi Tamást

2019. július 30. 12:16

Csütörtökön térhet haza Dél-Koreából Kenderesi Tamás úszó, akit szexuális zaklatással vádoltak meg – mondta Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya a Hvg.hu-nak.

2019. július 30. 12:16

A kapitány úgy tudja, Kenderesi pénzbüntetést kapott. Sós Csaba azt mondta, hogy nem látta azt a felvételt, amely alapján meggyanúsították a zaklatással Kenderesit - írta a hvg.hu. Az úszók szövetségi kapitánya hozzátette, hogy a döntés Kenderesi fegyelmijéről a szövetség elnökének hatásköre, „én a gyerekért aggódom”. Sós ugyanakkor kijelentette: „Ha vétkes volt, fegyelmi eljárás lesz ellene, az biztos.

A magyar úszót szexuális zaklatással gyanúsították, vasárnap egy szórakozóhelyről vitték el ittas állapotban, miután egy 18 éves lány kihívta a rendőröket Kenderesi állítólagos zaklatása után.

Kenderesi elismerte ugyan, hogy hozzáért a lányhoz, de tettét megbánta, bocsánatot is kért, a zaklatást viszont tagadta. Kenderesi helyzetét az is rontotta, hogy nem volt nála semmilyen igazolvány, se akkreditációs kártya. Ez is közrejátszott abban, hogy a hatóságok úgy döntöttek: a vizsgálat ideje alatt, vagyis tíz napig nem hagyhatja el az országot. 

A rendőrség hétfőn vádemelési javaslattal fordult az ügyészséghez. A rendőrségnek Kenderesi jelezte: hajlandó kifizetni és letétbe helyezni a becsült bírságnak megfelelő összeget, csak engedjék haza. (Egyelőre nem egyértelmű, hogy emiatt engedték haza, mert ezt kifizette.)

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tmmate
2019. július 30. 17:53
A kommentek elolvasása nélkül az a bajom, hogy a világbajnokságot az éremtáblázat HARMADIK helyén zártuk ÖT gyönyörű aranyéremmel, csodálatos teljesítményekkel és a közbeszéd erről szól az úszókkal kapcsolatban, meg Gyárfás vádemeléséről. Elszomorít!
boxer malac
2019. július 30. 16:21
Vajon mennyibe került nekünk adófizetőknek ,ennek a baromnak a farka?
boxer malac
2019. július 30. 16:19
Általában a maszek kurvák akkor rántják be az ilyen hólyag barmokat ,ha elfelejtenek fizetni... mert általában ezek balfasz hólyagok annyira ellenálhatatlannak gondolják magukat...
TAVIROZSA
2019. július 30. 15:22
Magyarország az 5. helyen végzett a Vizes VB-n !! Jobban szerepelt: Kína, Egyesült Államok, Oroszország, Ausztrália !! Ez fontosabb hír !! :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!