Nesze neked, Orbán Viktor

2019. július 02. 22:26

Ursula von der Leyen az egyik legelkötelezettebb politikusa az Európai Egyesült Államok ügyének.

2019. július 02. 22:26
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„Mint Rottenbiller. Így bukik el Orbán Brüsszelben. Nem kellett neki Weber, nem volt jó Timmermans. Nyilván bevandorláspárti sorosista jelöltek voltak. Akkor most megkapta. És megvertségében és gyávaságában még meg is szavazta.

Mostani tudásunk szerint Ursula von der Leyen lesz az Európai Bizottság elnöke. Ő az egyik legelkötelezettebb politikusa az Európai Egyesült Államok ügyének. Ahogy nyilatkozta, nem akarja, hogy gyermekei a nemzetek foglyai legyenek. Máskülönben, hogy a magyar kormányfőnek még könnyebb legyen őt támogatnia, kiáll az azonos neműek házassága mellett. Aztán meg nem hajlandó egyenlőségjelet tenni a menekültkérdés és a terrorizmus közé. Sőt, miként Gyurcsány Ferenc, ő is menekülteket fogadott be saját hazába a legválságosabb napokban. Ő lehet az új bizottsági elnök, akit Orbán ma megszavazott. A legliberálisabb és legbaloldalibb kereszténydemokratára adta szavazatát.

Nesze neked, Orbán Viktor. És persze ne tévedjünk, jó képet fog vágni teljes politikai vereségéhez.”

(MTI-OS)

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2019. július 04. 09:41
De nem úgy, ahogy a Brüsszelt elárasztó beneluxos ordító egerek képzelik a föderációt. Ursula asszony tiszta lappal indul, majd meglátjuk, hogy jobb német lesz e, mit Merkel Mutti elvtársnő a volt NDK-ból.
néhai Ch.Pilot
2019. július 03. 19:48
Amit érdemes tudni: mindig pont az ellenkezője az igaz annak, amit a DK állít, jósol, képvisel. "Sőt, miként Gyurcsány Ferenc, ..." Huhú! Ha Ursula ezt olvassa, hogy ilyen géniuszokhoz hasonlítják, biztos nagyon büszke lesz! :-D
balsors
2019. július 03. 19:05
Ursula von der Leyen az egyik legelkötelezettebb politikusa az Európai Egyesült Államok ügyének. Ez azt jelenti, hogy a DK megszavazza a jelöltet a vörös frakcióban?
puszika
2019. július 03. 18:53
Ti csak egy utat láttok balfékek! Pedig az odáig vezető számtalan!! Az együgyű egyutas megoldás 2010-hez vezet! De ezt az elnökötök jobban tudja! Még mindig neki hisztek ,annak a mesének amivel félrevezet/ett/ benneteket! AKKOR IS MOST IS!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!