Lezárták Gérard Depardieu szexuális zaklatási ügyét

2019. június 04. 19:47

Augusztus óta húzódott.

2019. június 04. 19:47

Lezárták a francia ügyészek a Gérard Depardieu francia filmsztár ellen szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében indított nyomozást és ejtették az ügyet - jelentette be kedden a francia ügyészség hivatala. Közleményük szerint a nyomozók nem tudták igazolni az állításokat, ezért következmények nélkül lezárták az ügyet.

A 69 éves filmsztár ellen augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba. A francia média szerint a panaszos egy 22 éves színésznő és táncosnő volt, aki azzal vádolta Dépardieu-t, hogy augusztusban két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában.

Gérard Depardieu tagadta a vádakat.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKissLaci
2019. június 06. 08:34
Nyilván azt vallotta, hogy ő egy transzgender néger leszbikus nő, ami libsi logika szerint eleve kizárja bármilyen gonoszság elkövetését. Kész, ügy lezárva.
zakar zoltán béla
2019. június 05. 15:01
A q-k lukasan maradtak?
apoa
2019. június 05. 12:56
Dep hatalmas hasa amúgy is lehetetlenné teszi a közeledést...
balbako_
2019. június 05. 08:38
Nekem elegem van abból, hogy utólag - néhányan több, akár több évtized után - állnak elő ilyen vádakkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!