Theodore Dalrymple az MCC migrációs konferenciáján

2019. március 09. 21:01

Világpolgár, börtönorvos, pszichiáter, javíthatatlan pesszimista és konzervatív megmondóember: Theodore Dalrymple is az MCC március 22-24 közötti nemzetközi migrációs konferenciájának résztvevője lesz.

2019. március 09. 21:01

Anthony Malcolm Daniels 1949-ben született London Kensington negyedében, közírói művésznevén Theodore Dalrymple-ként vált nemzetközi hírűvé. Orvosként több afrikai és óceániai országban szolgált, majd visszatért Nagy-Britanniába.

Dalrymple a nyolcvanas évektől kezdett cikkeket írni a Spectatorbe, ahol nevet szerzett pesszimista és szkeptikus hangvételű, konzervatív nézetrendszert tükröző írásaival. Később számos könyv szerzője lett.

Kritikus a liberális és progresszív nézetekkel szemben, amik szerinte minimalizálták az egyének személyes felelősségérzetét és a hagyományos erkölcsöket, aminek az eredménye a jóléti rendszereken való függés, bűnözés és droghasználat lett - mindezt börtönorvosi és pszichiáteri tapasztalataira is alapozta.

Theodore Dalrymple 2017-ben adott nagyinterjút a Mandinernek: Magyarországnak magyarnak kell maradnia.

Patzelt az MCC március 22-24. közötti nemzetközi migrációs konferenciájának résztvevője lesz, a konferencia programja itt érhető el.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. március 10. 07:03
Európa sírásói. https://www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/250852109131570/UzpfSTI3MzQ3NDE1MDAzNTU1MTozMDQ0NjQ2ODM2MDMxNjQ/
áfonya
2019. március 10. 06:57
Nem kifizetődő a saját nemzetéért aggódni az embernek és ezt hangosan tenni a nyugati szuperállamokban. Manapság Franciaországban, Svédországban és számos más liberális “demokráciában”, az egyelőre még többségben lévő, fehér lakosok lassan már csak másodrangú állampolgárok lesznek saját hazájukban. Halmozottan veszélyes a helyzet Nagy-Britanniában, ahol az önfeladás a “legsikeresebb” talán. Korábban többször is írtunk már Tommy Robinsonról, akit azért zártak börtönbe tavaly, mert egy kislányokat erőszakoló, Angliában élő muszlim pedofil banda peréről közvetített az utcán. Embertelen körülmények között tartották egy olyan börtönben, ahol a rabok 71 százaléka muszlim volt, és az egyetlen apró ablaka a börtönmecsetre nézett. Majdnem húsz kilót fogyott két és fél hónap alatt, most pedig lehet, hogy ugyanez vár rá, mert nyíltan kimondja, hogy nem akar muszlim országban élni. Tommy Robinsont március 22-re idézték be a bíróságra.
nibiru
2019. március 10. 06:13
"minimalizálták az egyének személyes felelősségérzetét és a hagyományos erkölcsöket, aminek az eredménye a jóléti rendszereken való függés, bűnözés és droghasználat lett " Ez pontosan így van ! Ámbár kiegészíthető: A devianciák, szexuális identitászavarok favorizálásával a gyermek és fiatal korosztály is veszélyeztetik. A család lerombolásával, pedig a civilizációnk sírját ássák....
Világpanoráma
2019. március 09. 23:03
Macron nem minden EU-ra irányuló ötletét fogadták jól Berlinben: https://vilagpanorama.hu/2019/03/10/macron-nem-minden-eu-ra-iranyulo-otletet-fogadtak-jol-berlinben/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!