Hunyadit is ráírta fegyverére az új-zélandi terrorista

2019. március 15. 13:42

A több mint negyven halálos áldozattal járó új-zélandi terrortámadás egyik elkövetője, Brendon Tarrant Hunyadi János nevét is felirta fegyverére.

2019. március 15. 13:42

Több mint negyven embert mészároltak le az új-zélandi Christchurch városának két mecsetében pénteken.

Brendon Tarrant

Az ügyben négy embert tartóztattak le, egyikük az ausztrál Brendon Tarrant, egy 28 éves edző férfi. Fegyverére több mindent felírt – többek között a törökverő Hunyadi János és Szilágyi Mihály nevét. 

Emellett utalt feliratai között a migrációs egyezményre és a 732-es tours-i (poitiers-i) csatára is, amiben Martell Károly frank csapatai egyszer és mindenkorra megállították az Ibériából előretörő muszlim seregeket, megmentve az akkori maradék keresztény Európát.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2019. március 16. 00:18
A Mindent Látó Sam bizonyára ezt is látta. Úgy lettek eszközei egy piszkos játszmának, hogy nem is tudtak róla. Európa iszlam-izélése nem lesz sima ügy. Már a franszia terrorsorozat idején csiripeltek a verebek bizonyos jól értesült, a helyszíneken fényképezgető idegenekről. Lesz itt olyan homály az eljárásban, amekkorát mi már láttunk. Ezért nem is fogunk meglepődni. Ezektől még az is kitelik, hogy még egyszer felkérik a japánokat Pearl Harbor megtámadására.
korona
2019. március 15. 23:46
További a helyszínről: https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=vjhpei1eh84
Pierre
2019. március 15. 19:45
"Az ausztrál gyilkos írásában a fehér, európai kultúra hanyatlásról írt, és Donald Trumpot éltette, mint a megújult fehér identitás szimbólumát."
Bell & Sebastian
2019. március 15. 19:30
A német-amerikai H&K hadi gépkarabélynak van olyan változata (Crusader), amire direkt bibliai idézet van belegravírozva, gyárilag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!