Egyelőre nincs közös RMDSZ-MPP lista

2019. február 25. 13:48

A hétfői kolozsvári értekezleten nem született megállapodás a két magyar párt között.

2019. február 25. 13:48

Nem született megegyezés a közös indulásról a májusi európai parlamenti választásokon a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Magyar Polgári Párt (MPP) vezetőinek hétfői kolozsvári egyeztetésén – tudatta az MTI-hez eljuttatott közleményben az MPP. 

Az MPP, korábbi igényét fenntartva, befutó helyet kért az RMDSZ jelöltlistáján, a szövetség képviselői viszont az együttműködés más formáját javasolták – közölte a párt. Az MPP közleménye szerint a végleges döntést a párt elnöksége hozza meg a hét folyamán, figyelembe véve a hétfői tárgyalás következtetéseit is.

Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke a Maszol.ro portálnak azt közölte: a szövetség és az MPP megállapodott a politikai együttműködés folytatásában.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!