Az alelnök és Ben Shapiro is felszólalt az Élet Menetén

2019. január 21. 17:31

Felszólalt az élet pártján Mike Pence és Ben Shapiro is Washingtonban, Donald Trump üdvözölte a menetet.

2019. január 21. 17:31

 A Menet az életért (March for Life) elnevezésű tűntetést az 1973-ben elfogadott abortusztörvény óta minden évben megrendezik. Ez a legnagyobb abortuszellenes megmozdulás az Egyesült Államokban. Január 18-án, pénteken több ezren gyűltek össze a demonstrálók, volt, aki táblával vonult fel, más csöndesen imádkozott. A megmozduláson beszédet mondott az élet védelmében Daniel Lipinski demokrata párti képviselő is. 

„Mindig meg fogom védeni a Függetlenségi Nyilatkozatunkban rögzített első számú jogot: az élethez való jogot” – fogalmazott Donald Trump amerikai elnök az előre rögzített és a rendezvényen levetített felvételen. A videó bemutatása előtt Mike Pence alelnök a kongresszus épülete előtti óriási téren felállított emelvényre lépve Donald Trumpot „az Egyesült Államok történelmében a leginkább abortuszellenes elnöknek” nevezte.

A rendezvény egyik fő szónoka Ben Shapiro jobboldali közíró, a Daily Wire alapítója volt, aki egyébként erős zsidó identitással rendelkezik. A videón az ő beszéde tekinthető-hallgatható meg.

(MTI, Mandiner)

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
my fair lédig
2019. január 21. 19:29
Vicces, ahogy a putyinista Orbán-csahos sajtó céljai legitimáláshoz olyan mereven Putyin-ellenes embereket használ fel tudatlan belföldi közönsége előtt, mint Ben Shapiro, vagy Mike Pence.
Max Wünsche
2019. január 21. 18:56
Élet menete? Ajvé,lesz ebből visítozás. A szent holokauszt nevében kárpótlást fognak követelni a névbitorlás miatt.
3M..
2019. január 21. 17:54
Magyarországon is tiltani kívánatos az abortuszt, a fehér bőrű keresztyének részére. A módszerváltás óta az abortusz révén 7 millió magyar életet veszítettünk, naponta legalább 85-öt. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!