Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez

2018. november 19. 15:46

A migránsoknak és menekülteknek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében kérdezte az ENSZ és az EU illetékeseit Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

2018. november 19. 15:46

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében – ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

Sajtóértekezletén a külgazdasági és külügyminiszter elmondta, egyebek mellett arra vár választ Filippo Granditól, az ENSZ menekültügyi főbiztosától és Dimitrisz Avramopulosztól, az Európai Bizottság migrációügyi biztosától, hogy hány ilyen program indult, s ezek keretében hány bankkártyát osztottak ki illegális bevándorlóknak, mekkora összeget biztosítottak és milyen forrásból, illetve közvetlenül vagy különböző civil szervezeteken keresztül bonyolították-e le a programot.

(MTI)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
exfahrenheit
2018. november 19. 15:56
"Szijjártó lemondását követeli a Gruevszki-ügy miatt a Párbeszéd" https://magyarnarancs.hu/belpol/szijjarto-lemondasat-koveteli-a-gruevszki-ugy-miatt-a-parbeszed-115156 "Ha tudott a szöktetésről, azért, ha nem, azért kell távoznia a külgazdasági és külügyminiszteri posztról."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!