Vaslánccal támadtak meg egy szír menedékkérőt Németországban

2018. szeptember 06. 17:53

„Külföldiek, kifelé!” felkiáltással támadt az ismeretlen elkövető.

2018. szeptember 06. 17:53

Vaslánccal támadt rá egy ismeretlen egy 20 éves szír menedékkérőre csütörtökön a Drezdához közeli Sebnitz-ben – közölte a helyi rendőrség. Az ismeretlen hátulról lökte meg áldozatát, majd a nadrágjára erősített vaslánccal ütlegelni kezdte; közben azt kiabálta: „Külföldiek, kifelé!” 

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat fejsérülést szenvedett. A nyomozók szerint idegengyűlölet állhatott a támadás hátterében. A bűnügyi rendőrség súlyos testi sértés miatt indított vizsgálatot.  

Ugyancsak a szászországi Chemnitzben az elmúlt héten szinte minden nap tüntetések voltak a német kormány bevándorláspolitikája ellen, miközben demonstrációkat tartottak az idegenellenességet és a szélsőjobboldali törekvéseket elítélő szervezetek is.  

A demonstrációkat egy emberölés váltotta ki, amely múlt vasárnap történt, az áldozat egy német férfi volt, a bűncselekménnyel egy iraki és egy szíriai férfit gyanúsítanak, őket előzetes letartóztatásba helyezték.

(MTI)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. szeptember 06. 21:45
Mikor Gyurcsánynak égető szüksége volt rá, nálunk is megtámadta egy banda a cigányokat. Azóta sem derült ki hogyan sikerült a titkosszolgálatnak pont akkor abbahagyni a megfigyelésüket mikor végre titokzatos mód fegyverhez jutottak, majd egy olyan színű autóval jártak amit egy tanú sem látott sehol. De volt végre precedens, amire rá lehetett fogni hogy íme, itt kérem a cigányok veszélyben vannak és fajgyűlölet terem! Sem előtre, sem utána nem voltak ilyen támadások, az egy szem precedenst is titkosszolgálati sumákolással lehetett előidézni... Ha kell, lesz támadás, ami alátámasztja hogy a németek az agresszorok akik ok nélkül bántják a szegény menekültet. Előfordulhat hogy valaki megcsap egy menekültet, de valahogy ez baromira nem jellemző. Míg az ellenkezője - hogy menekültek agresszíven viselkednek, akár tetlegesen is zaklatnak vagy épp megkéselnek németeket - na az elég jellemző. Mint ahogy nálunk is a cigányok járnak késsel, és szeretik is használni - a balosok szerint mégis ők vannak elnyomva és félnek. Emiatt az eset miatt Merkel majd szivesen általánosit - ami az első dolog ami ellen felszólal ha migránsokról lenne szó. Hiába no. Nemcsak Isten halott a progresszió számára, hanem a józan ész is.
mokány
2018. szeptember 06. 20:48
Móricka vicc: Történelem óra az 1970-es években Budapesten. Tananyag: Marx : Kommunista kiáltvány (Manifesto ....). Móricka szerint a Nyugat Európai munkásosztály nem akarja elveszíteni láncait, mert a lánc végén kocsi kulcs is van.
Zsolt75
2018. szeptember 06. 20:47
Szerencsére nem szúrta le.
Világpanoráma
2018. szeptember 06. 20:42
Merkel szeretné megelőzni Idlib katasztrófáját: https://vilagpanorama.hu/2018/09/06/merkel-szeretne-megelozni-idlib-katasztrofajat/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!