Istenük a pénz

2018. szeptember 18. 16:09

Ezek az emberek semmi elől nem menekülnek, és semmiképp nem radikális muszlimok. Még csak nem is muszlimok igazán, hanem szimplán ultra-radikális anarchisták.

2018. szeptember 18. 16:09
Varga-Bíró Tamás

„Az emberkereskedők által behozott »menekültek« egy része maga is emberkereskedővé válik. Az ehhez szükséges indulótőkét ugyancsak azok biztosítják számukra, akik nekik maguknak is szálláscsinálóik voltak. Az emberkereskedelmet menekültstátuszuk és hitük álcája mögé bújva folytatják. Csakhogy ezek az emberek semmi elől nem menekülnek, és semmiképp nem radikális muszlimok. Még csak nem is muszlimok igazán, hanem szimplán ultra-radikális anarchisták. Azzal a fajta rasszista attitűddel megáldva, amely nem engedi a tőlük eltérő bőrszínű, vagy más felekezetű emberek emberszámba vevését.

Új gazdáiknak, Európa LIBE-fanatikusainak viszont pont hogy kapóra jönnek kisszerű vágyaik beteljesítésében. Ezek az iskolázatlan, alulművelt sufnipolitikusok végre olyan formán tetszeleghetnek a pozitív hős szerepében, hogy közben a zsebük is megtelik jóféle eurómilliókkal. Vagy hát inkább tíz, száz, ezer milliókkal.

Aki pedig ennek a folyamatnak az útjába áll, azt könyörtelenül eltiporják. Különféle válogatott eszközökkel. Minden létező kártyát kijátszanak: ha kell, több száz oldalas jelentéseket kreálnak, amikben az emberi szabadságjogoktól kezdve a rasszizmuson és antiszemitizmuson át a homofóbiáig minden létező adut kijátszanak. Pedig csak és kizárólag egyetlen pont, a migráció érdekében teszik, amit tesznek. Nem lepődnék meg, ha az elfogadás jegyében, az azonos neműek házassága mellett hamarosan a poligámiáért is síkra szállnának. Hiszen ez, mint lehetséges jövőbeni családmodell, az invázió főszereplőinek mondvacsinált hitén keresztül már ott kopogtat az ajtón. Mondhatni, a nagyobb komfortfokozat érdekében ezt is fel kell ajánlaniuk ezek felé a népszövetségileg támogatott megszállók felé. Annak érdekében természetesen, hogy a vándorlásnak vége ne szakadjon.” 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2018. szeptember 18. 19:11
"Ezek az emberek semmi elől nem menekülnek, és semmiképp nem radikális muszlimok. Még csak nem is muszlimok igazán, ..." Csak a muszlim radikálisok, meg Soros tartói fizetik őket ... Így még csak feláldozni sem fogják sajnálni őket ...
Mbear
2018. szeptember 18. 19:08
Mint a kirakatkeresztényeknek.
karakán
2018. szeptember 18. 18:27
DK tünci 200 ember 200 sajtós akkor ma sem bukott patàs:-)))))))
annamanna
2018. szeptember 18. 17:18
Hát persze hogy nem menekültek, maga az afgán elnök mondta, hogy ezek az emberek azért jönnek ide, mert azt hiszik, hogy itt aranyból van az aszfalt. Összetarhálják az útiköltséget, hogy majd innen,. az EU-ból visszafizetik az adósságot. Na persze nem munkából, az eszükbe sem jut. És ha már itt vannak és dolgozni nem akarnak, akkor valamiből mégiscsak kell pénzt csinálni. Az lesz majd a durva, amikor zsoldos bandákká szerveződnek. Sőt már valószínűleg el is kezdődött a beszervezésük. Tömegesen rendelkeznek fegyveres tapasztalattal, háborús múlttal, úgyhogy rutinosak és gátlástalanok. Csak a parancsra várnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!