Újabb lépést tett Magyarország a fasizmus felé Rui Tavares szerint

2018. augusztus 30. 20:05

A volt portugál zöldpárti EP-képviselőt a bevándorlási különadó akasztotta ki.

2018. augusztus 30. 20:05

Újabb lépést tett Magyarország a fasizmus felé Rui Tavares volt portugál zöldpárti EP-képviselő szerint.

Tavares Twitter-oldalán reagált a következő bejegyzésre: „Wow... A CEU minden menekültekkel kapcsolatos programját felfüggeszti. Ez a hétfőn hatályba lépő új magyar törvénnyel áll összefüggésben, ami 25%-os adót vet ki azon egyetemek teljes költségvetésére, amelyek bármilyen módon (kutatások, oktatás, szolgáltatások útján) foglalkoznak a menekültekkel”. Taveres így reagált a posztra: „Újabb lépés a fasizmus felé, az Európai Néppárt pedig láthatóan ismét semmi kivetnivalót nem lát benne. Mikor lesz elég, Manfred Weber és Joseph Daul?”

2013-ban Tavarest kérte fel az Európai Parlament, hogy jelentést írjon a magyar alkotmányossággal kapcsolatos aggályokról.

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2018. szeptember 01. 11:10
Tavares a portugál hazudozó.
hátakkor
2018. szeptember 01. 08:27
Tavares szeptember 11-én élőben fogja nézni az EP vitát a Szargentini jelentésről. Az olasz fasizmust jól ismerve, nem voltak külföldről fizetett NGO-k, ezért nem is lehetett megadóztatni azokat. Viszont voltak a Komintern által hergelt kommunisták szép számmal Taljánföldön is. A portugál rendszer - Estado Novo - hasonlított még a leginkább az olasz fasizmusra, António de Oliveira Salazar rendszere, korporativista szellemiségű alkotmánnyal. Portugália szegény ország maradt, de a költségvetése mindig pozitív volt. Magyarországon egy-két fasiszta szimpatizáns volt. Vásárhelyi Miklós rajongott Mussoliniért. Később kommunista lett, majd George Soros első magyarországi helytartója. Mária lánya viszi tovább a vonalat.
Vén Csataló
2018. augusztus 31. 12:10
Hülye kis bolsi.
bunko_jobbos
2018. augusztus 31. 11:50
Vajon ez miért hasonlít Leninre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!