Erőszak miatt toloncolták ki a svéd lány által védett afgánt

2018. augusztus 01. 17:06

A Fox News-nak a svéd rendőrség megerősítette: a tüntető svéd lány által feltartóztatott repülőgéppel utazó afgán migránst erőszakos cselekmény miatt toloncolták ki.

2018. augusztus 01. 17:06

A Fox News arról ír: erőszakot követett el az az afgán migráns, akinek Svédországból való kitoloncolását megakadályozta Elin Ersson

A svéd aktivista lány a kitoloncolások elleni tiltakozásul szállt fel egy repülőgépre, amin ugyan nem az a kitoloncolt afgán férfi ült, aki miatt tüntetni akart; de ez nem akadályozta meg őt, hogy egy másik, a repülőgépen talált, szintén kitoloncolt afgán érdekében fellépjen és megakadályozza a repülőgép felszállását. A nő azt követelte, hogy változtassák meg az országa jogszabályait, és ő csak egy ember életét akarja ezzel megmenteni.

Erssont sokáig hagyták tiltakozni, végül csak akkor tessékelték le a gépről, amikor már az afgán férfit is leszállították. Végleges kitoloncolásáról nincsenek hiteles információk.

A Fox News-nak a svéd rendőrség most megerősítette: az afgán férfit azért toloncolták ki Svédországból, mert erőszakos cselekményt követett el, a cselekményét nem részletezték. A férfit börtönbüntetésre ítélték és menekültkérelmét is elutasították. Erről először néhány napja a finn Helsingin Sanomat számolt be.

Ersson környezetéből nem reagáltak az újabb hírekre.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. augusztus 02. 15:15
Valami arab,vagy fekete srác nagyon megbaszhatta,mert nagyon oda van értük.Percenként elsírja magát a saját nagylelkűségétől eltelve.Van viszont egy jó hely ahol ilyen csajokra van szükség.Miért nem megy el apácának,és gondoz magatehetelen öreg néniket, bácsikat,ahelyett hogy a svéd jóléti társadalom kényelmében,és biztonságában játsza a "baromi karitatív vagyok"szerepet?
Palepoli
2018. augusztus 02. 11:44
Tömlöcbe a nővel!
Világpanoráma
2018. augusztus 01. 22:19
Terror Tádzsikisztánban: https://vilagpanorama.hu/2018/08/01/turistak-elleni-terrorista-tamadas-tadzsikisztanban/
Világpanoráma
2018. augusztus 01. 22:19
Terror Tádzsikisztánban: https://vilagpanorama.hu/2018/08/01/turistak-elleni-terrorista-tamadas-tadzsikisztanban/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!