A krokodil keresztelés közben ölte meg a lelkészt

2018. június 05. 16:43

A protestáns lelkész halálát 80 hívő nézte végig.

2018. június 05. 16:43

Krokodil ölt meg egy protestáns lelkészt, aki éppen keresztelést végzett egy tó partján Etiópia déli részén – értesült a BBC. Docso Esete mintegy 80 ember jelenlétében mutatott be keresztelési szertartást vasárnap délelőtt az Arba Mincs város közelében fekvő Abaja-tó partján, amikor egy krokodil ugrott ki a vízből és rátámadt a lelkészre, aki belehalt a lábán, hátán és kezén elszenvedett sérülésekbe – mondták el szemtanúk a BBC regionális hírszolgálatának.

„Docso Esete megkeresztelte az első embert, majd a következőhöz lépett, ám hirtelen egy krokodil rontott elő a vízből, és elkapta a papot” – mondta a szertartás egyik résztvevője. 

A lelkész életét minden erőfeszítés ellenére sem tudták megmenteni a halászok és a helyi lakosok, halászhálókkal azonban sikerült megakadályozniuk, hogy a hüllő magával vonszolja a holttestet a tóba. A gyilkos krokodilt nem sikerült elfogni.

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2018. június 06. 10:55
Már látom a holnapi LOKÁL címlapot! Soros György krokodillal támadja a kereszténységet? Ki lesz a következő, a pápa?
sittes
2018. június 06. 04:48
Az, hogy egy ilyen tragikus hírből hogyan tud valaki egyébként is humortalan vicceket csinálni... .. az mutatja, hogy a mandiner ovlasóinak egy igen nagy része milyen szinten a legalja kategória.
EnnDii
2018. június 05. 19:34
Isten útjai kifürkészhetetlenek. :D
annamanna
2018. június 05. 18:54
"A gyilkos krokodilt nem sikerült elfogni." Miért gyilkos? Miért kéne antropomorfizálni az állatokat? A krokodilok már csak ilyenek. Egyik sem lesz vegetáriánus. Az etiópok jobban tennék, ha műanyag medencében vagy kádban keresztelnek, amiben biztos csak víz van és más nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!