Meztelen fotókat kér be a Facebook a felhasználóktól

2018. május 23. 21:40

Egy új rendszerrel a meztelen képekkel való visszaélést és online zaklatást akadályozná meg a közösségi háló.

2018. május 23. 21:40

Meztelen fotókat kér a Facebook a felhasználóitól – írja a Telegraph. Az ötlet célja, hogy megakadályozhassák a meztelen fotókkal való visszaéléseket és zaklatásokat. A fotókat egy digitális jellel látják el, hogy a meg tudják akadályozni, hogy más meztelen fotókat töltsenek fel a felhasználóról. 

Az online zaklatás és a meztelen képekkel való visszaélés súlyos gond a tinédzserek és huszonévesek körében.  A Facebooknál ezért kérik be felhasználóktól a pucér fotóikat. Négy országban már működik a funkció.  Ausztráliában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában vezették már be a rendszert.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. május 29. 11:11
Kedves fórumozó társak! Kérném szépen a számlaszámaikat és a belépési kódjaikat nekem megadni, hogy nehogy más valaki ellopja a pénzüket.
Newman
2018. május 25. 22:49
Aki ennek bedől, az tényleg megérett a levágásra!!! Küldjetek sok zuckerberget rövid farokkal :))
Vakfolt
2018. május 24. 11:53
Küldök egy nagytotált a segglyukamról. Ja, nem is féxpúkozok. Na mindegy, azért elküldöm.
Nuttika
2018. május 24. 09:00
Na elmehetnek a jó büdös francba. Már azt erősnek tartottam, hogy a telefonszámomat kikövetelték anno. Na meg ha valaki jelenti a profilodat, hogy kamu, akkor igazolvány képet követel, ami jogilag eléggé érdekes, hiszen nincs meg hozzá a jogi alapjuk... Be kéne tiltani az egész retkes oldalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!