Antiszemitizmust hoznak menekültek Németországba Merkel szerint

2018. április 23. 15:50

Arab származású menekültek egy újfajta antiszemitizmust hoznak Németországba Angela Merkel szerint. A német kancellár arról is beszélt: „Elcsüggeszt minket, hogy egy óvoda, iskola vagy zsinagóga sem maradhat rendőri védelem nélkül”.

2018. április 23. 15:50

Angela Merkel német kancellár szerint arab származású menekültek egy újfajta antiszemitizmust hoznak Németországba. Hozzátette: az antiszemitizmus sajnos ez előtt is létezett. Merkel az izraeli Channel 10-nek nyilatkozott erről.

A kancellár elmondta: új biztost nevezett ki az antiszemitizmus elleni harc és a németországi zsidó élet támogatása érdekében. Arról is beszélt: „Elcsüggeszt minket, hogy egy óvoda, iskola vagy zsinagóga se maradhat rendőri védelem nélkül”.

Az Euronews cikke szerint 2017-ben 1421 antiszemita bűncselekményt, köztük 32 erőszakos cselekményt követtek el Németországban.

Egy antiszemitizmussal foglalkozó berlini civil szervezet szerint viszont naponta két-három antiszemita cselekmény történik csak Berlinben.

A minap Berlinben egy szír fiatalember övvel vert el a nyílt utcán egy kipát viselő izraeli férfit – aki történetesen arab származású volt.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2018. április 24. 08:58
Ezt az ENSZben miért nem mondod el te görény? Ott pedig támogatod a merkelcsorda betelepítést! Mocskos kétszínű perszóna!
Box Hill
2018. április 24. 08:33
Ha Hitlernek ilyen lassú észjárása lett volna, akkor a Barbarossza tervből még mindig csak annyit mondott volna ki, hogy "Bar".
mr.Marcang
2018. április 24. 07:42
Bizony, bizony most már nemcsak az iszlám Németország része, de az antiszemitizmus is. A hitsorsosok meg hallgatnak, mint tök a fűben.
Nata
2018. április 24. 07:32
WANNA RELAX? LÉPJEN KÍVÜLI, VAGY ANNAK 40.000 GIRLS ONLINE, DM, PRIVÁT VIDEÓ, SEXCHAT, MINDEN INGYEN >>> https://goo.gl/9CJgDH :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!