Az ajtón volt az idegméreg

2018. március 29. 07:51

Szkripal otthonának ajtaján volt a legmagasabb a méreg koncentrációja.

2018. március 29. 07:51

Szergej Szkripal lakásának ajtaján helyezhették el az idegmérget – írja a Euronews. A brit rendőrség szerint a délnyugat-angliai Salisburyben lévő otthonában mérgezhették meg március elején Szergej Szkripal volt brit-orosz kettős hírszerzőügynököt és lányát.

A Euronews cikkéből kiderül, hogy a Scotland Yard közölte: az idegmérget a férfi lakásának bejárati ajtaján mutatták ki a legnagyobb koncentrációban, de máshol is megtalálták a nyomait. A március elején történt ügyön 250 nyomozó dolgozik. A rendőrség szerint ez minden idők egyik legösszetettebb brit terrorellenes nyomozása.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2018. március 31. 05:23
Ha figyelmesen hallgatjuk a híreket, akkor feltünik, hogy nem arról dumálnak, hogy orosz méreggel történt a mérgezés, hanem az oroszok által évtízedek előtt létrehozottal. Ezen logika alapján, akkor minden lőporral mükődő fegyverrel történő ölést a kinaiak hajtják végre, hiszen ők találták fel a puskaport, vagy ha atombombával ölnek meg embereket a világon, akkor az mind az amerikaiak lelkén szárad, hiszen ők hozták létre és használták is az első atombombát. Egyébként pár nappal ezelőtt még arról számolt be a német ZDF híradás, hogy a padon találtak nagyobb mennyiséget a méregből és azt mutatták be, amint az angol rendőrők foliába csomagolva szállítják el. Mondjuk, csak azt hallgatják el az angolok, de azt piszkos mélyen, hogy a városka közelében egy kémiai laboratórium müködik. Érdekes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gin74tonic
2018. március 29. 17:45
ha tuleli akkor az a bizonyitek hogy nem az oroszok voltak. Ott meg ilyen nem fordult elo.
Tehetős Totó
2018. március 29. 16:33
A kulcslyukban.
mo ching
2018. március 29. 15:18
Nem úgy volt, hogy az odaérkező rendőr is kórházba került a szer miatt? Az is elment kilincset nyalogatni, vagy mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!