Rejtélyes fehér port kapott több moszkvai nagykövetség

2018. február 14. 16:38

Több európai és közel-keleti állam is érintett.

2018. február 14. 16:38

Fehér port tartalmazó borítékok érkeztek több külföldi állam moszkvai nagykövetségeire szerdán – adja közre az Interfax egy forrására hivatkozva.

A forrás a lapnak azt mondta, a borítékok legalább három – európai és közel-keleti - állam nagykövetségeire érkeztek meg. A helyszíneken már folynak a mentési munkálatok, a hatóságok a nagykövetségek evakuálásáról is döntöttek.

Az Interfax hozzáteszi: csupán forrásukra alapozva adták közre a hírt, mivel hivatalos megerősítés még nem történt az ügyben.

Nemrég Donald Trump egyik veje, Vanessa Trump kapott fehér port tartalmazó borítékot, de Julian Assange Wikileaks-alapító is egy ilyen levél érkezéséről számolt be. A rejtélyes küldeményből a Westminster-palota egyik irodájába is jutott – emlékeztet az Interfax.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Büdöskomcsik
2018. február 14. 18:47
Ez a fehér por-műbalhé már el lett sütve. Pánikkeltő borítékok - lépfene Amerikában, Európában http://www.origo.hu/nagyvilag/20011016europat.html
qwrtzq
2018. február 14. 17:17
demokratikus módszerek, kiforrott vitakultúra és társadalmi párbeszéd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!