Perel az elhunyt afgán kislány családja Horvátországban

2017. december 19. 14:09

Vonat ütött el egy hat éves afgán lányt a horvát-szerb határon, az ügyet perre viszi a család.

2017. december 19. 14:09

Perre viszi az ügyet annak a hat éves afgán kislánynak a családja, akit egy vonat gázolt halálra a szerb-horvát határon november végén – írja a Fox News.

A horvát rendőrök nem engedték a hat gyermekes családnak, hogy menekült kérelmet nyújtsanak be november 21-én éjjel, és visszaküldték őket Szerbia felé a vasúti síneken keresztül. A kislányt ezután ütötte el a vonat. Családja továbbra is Szerbiában van.

A család azért indult Horvátország felé, mert majdnem egy éve Szerbiában ragadtak, és nem sikerült átjutniuk a magyar határon.

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikicsoda
2017. december 20. 00:17
Az ügyvéd persze szerb. Szerb ügyvéd pereli horvát határört, és persze horvát államot. Ez csak egy lábjegyzet az évszázados horvát-szerb testvéri seretet gyakorlásában.
cutcopy
2017. december 19. 22:47
Perelni van eszük, de a kisgyerekük kezét fogni nem volt..
apika2
2017. december 19. 19:07
Szegény kislány - egy olyan játszmának lett az áldozata, amiről fogalma se volt. Nekem mondhat bárki bármit, ez a kislány életet érdemelt volna. Hogy hol, azon vitatkozzanak a politizálók, de nem érdemelt halált. Lehet hogy megrémült a vonat hangjától, a szüleihez akart futni, vagy megdermedt a közeledő vonat látványától. Nem tudhatjuk. De nem érdemelt halált. Ezt a felette állók hozták a fejére.
Anonymtalan
2017. december 19. 18:16
A kedves szüleit kellene perbe fogni, hogy hol a f*-ba voltak, amikor a lány lófrált a síneken. Ne hogy már a 700m féktávolságú kötöttpályás jármű vezetője legyen a felelős, mert a lány szülei és a migráns símogatók felelőtlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!