A valóságban is létezik az X-Akták!

2017. december 25. 09:22

Titkos programban foglalkoznak néhányan a Pentagonban az UFO-észlelésekkel – derítette ki a New York Times.

2017. december 25. 09:22

A New York Times arról ír: a nyilvánosság elől rejtegetve 22 millió dollárt költöttek az elmúlt években az amerikai Védelmi Minisztériumban az azonosítatlan repülő tárgyak kutatására, „Fejlett Légtérbeli Veszélyek Azonosítása” címen.

A programot egy Luis Elizondo nevű hivatalnok vezette mostanáig, ő nemrég távozott az intézményből, így most a nyilvánosság előtt hirdeti, hogy minden kétséget kizárólag léteznek földönkívüliek.

A Pentagon korábban nem beszélt a programról, majd később azt állították, hogy az 2012-ben megszűnt, de Elizondo a közelmúltig az intézményben dolgozott. A hivatalnok elmondása szerint a haditengerészet és a CIA embereivel dolgozott együtt, ám elmondása szerint nagy belső ellenállás fogadta tevékenységét.

A New York Times szerint a programot 2007-ben indították többek között Harry Reid nevadai demokrata politikus szorgalmazására, aki régóta érdeklődik a rejtélyes jelenségek iránt.

Reid egyik támogatója Robert Bigelow milliárdos vállalkozó, aki a NASA-nak is dolgozik, és eközben nyíltan vallja: „abszolút meg van győződve” arról, hogy a földönkívüliek meglátogatták bolygónkat.

A Pentagon rejtegetett projektjében az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatos dokumentumokat, felvételeket, tanúskodásokat vizsgálták.

A részleteket a New York Times cikkében olvashatják.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. december 25. 22:37
"A valóságban is létezik az X-Akták!" Igen, de csak odaát.
Peter8811
2017. december 25. 17:43
A Rákosi-Kádár rendszerben majdnem minden magyar paraszt földönkívüli lett.
annamanna
2017. december 25. 12:30
Ezt nem néztem meg, de ebben egy magyar pilóta mesél az ufóészleléséről: https://www.youtube.com/watch?v=mU_hkCpArDY Másik nézőpont: az alábbi videó arról szól, hogy intenzív ufóélménye olyan embereknek volt (ufók éjszaka eljöttek hozzá, elrabolták) - akiknek a családjában intenzív spiritiszta tevékenység folyt korábban. Tehát ezek a látogatók nem földönkívüli eredetűek, hanem ördögi lények; néhányan konkrét sztorit is meséltnek, hogy Jézus nevét hívták segítségül, úgy szabadultak meg az "ufók"-tól: https://www.youtube.com/watch?v=GGkSu3CEqt0
békalepcse
2017. december 25. 12:11
Egyszerűségednél, csak az ostobaságod nagyobb. Miből következtetted ki, hogy a fejlődés megrekedt a mai tudásszintünkön? Azon kívül; Egy fejlett civilizáció nem feltétlen ilyen kicsiben gondolkozik, mint az emberiség és akár bolygó méretű űreszközökkel is rendelkezhet. Példának okáért itt van a hold. Tudtad, hogy a kínai történelemírás feljegyez úgy 1000-1500 évet, amikor nem volt hold az égen? Más jellemzői is erősítik az űrjármű mivoltát. A hold egyik kráterében felfedeztek egy hajótörést szenvedett űrjárművet, ami öt kilométer hosszú, másfél kilométer átmérőjű. Olyan régen van ott, hogy meteorok átlyuggatták. Itt kering a fejünk felett egy feltételezhetően automatikus megfigyelő műhold, amit fekete lovagnak neveztek el. Változtatja a pályáját, tehát nem űrszila... Az ittlétükre millió tonnás építmények emlékeztetnek, amit az emberiség véletlen sem tudott volna létrehozni a saját eszközeivel, még ma se!!!! Több száz tonnás kőtömbök hegy tetején, amik kétezer kilométerről származnak? Hogyan? Közben vannak ám folyóvölgyek és hegyek! Ezek mind megválaszolásra váró kérdések, de a tudatlanság mocsarában (nem akar tudni arról amit nem tud megmagyarázni) sokkal jobban érzik magukat emberek és a hatalom nem akarja szembesíteni őket a rögvalósággal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!