Putyin részvétét fejezte ki Trumpnak

2017. november 06. 12:48

Vlagyimir Putyin részvétét fejezte ki amerikai hivatali partnerének, Donald Trumpnak a texasi Sutherland Springs baptista templomában elkövetett, huszonhat halálos áldozatot követelő lövöldözés miatt.

2017. november 06. 12:48

Részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök amerikai hivatali partnerének, Donald Trumpnak a texasi Sutherland Springs baptista templomában elkövetett, 26 halálos áldozatot követelő lövöldözés miatt.

Fogadja mély együttérzésemet a Texasban történt tragédia miatt. Nehezen lehet kegyetlenebb és cinikusabb bűncselekményt elképzelni annál, mint amikor templomi istentisztelet közben ölnek meg embereket” – idézte Putyint a Kreml honlapján hétfőn publikált közlemény. Az orosz elnök hozzátette, hogy hazájában osztoznak azok fájdalmában, akik rokonaikat és barátaikat vesztették el, és gyors gyógyulást kívánt a sebesülteknek.

Texasban vasárnap egy 26 éves volt katona egy templomban rendezett vérfürdőt. A tömeggyilkosságnak huszonhat áldozata és több mint harminc sebesültje volt. Egy ötéves gyerek mellett egy várandós asszony és a lelkipásztor tizennégy éves lánya is meghalt. A gyilkos elmenekült, de később a rendőrök a templom közelében megtalálták holtan. Tettének indítéka egyelőre nem ismert.

A Kreml a múlt héten közölte, hogy folyamatban van egy Putyin és Trump közötti tárgyalás előkészítése az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) szervezetének november 10-én és 11-én megrendezendő vietnami csúcstalálkozóján.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2017. november 06. 13:52
Vlagyi, nagyon rendes voltál ezzel. Ezután légyszi teregetsd ki a Clintonné szennyesét a 20% USA uránium üzletről, meg arról hogy hol landolt az uránium. Arról csipognak a verebek, hogy Észak-Kórea pont azzal töltötte meg a rakètàit.
noMores
2017. november 06. 13:04
Mikozben ezerfos trollhadsereget mukodtet. Raj
3M..
2017. november 06. 12:58
Tiszteletreméltó viselkedés. Egy fantasztikus ember, egy fantasztikus ország élén. Fatális hiba volt, hogy hagytuk őket hazamenni. Ma már látjuk hogy Orbán 89-es beszéde, bűn volt a magyar nemzettel szemben. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!