Medvebocs és vaddisznócsorda kószált Brassóban

2017. november 03. 10:38

Sűrű estéje volt a hatóságoknak Brassóban.

2017. november 03. 10:38

Péntekre virradóan egy medvebocs látogatott be Brassó Rakodó nevű negyedébe – írja a Főtér. A medvebocs a szemetesek mellett bóklászott, a hatóságok szerint élelmet keresett. A csendőrök lezárták a környéket, hogy a lakosság nehogy etetni próbálja a bocsot, majd visszaterelték az állatot a közeli erdőbe.

Ezután érkezett a riasztás, hogy egy másik utcán egy egész vaddisznócsorda járkál. A hatóságok az állatokat végül vadászok segítségével vezették vissza a természetbe.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vbzsolti75
2017. november 04. 12:25
konda lesz az, nem csorda....
Text adósság
2017. november 04. 06:50
"Ahogy a múlt héten beszámoltunk róla, az amerikai elnök előbb azt állította Barack Obamáról, hogy sosem hívta fel a külföldön elesett egy katonáról, az elnök azonban nem mondhatja, amikor katonák családját. Még ugyanabban a beszédében aztán azt mondta, talán elődje mégis megtette, ő nem tudja." Egy értelmes mondat a HVG-ről.
SilentBob
2017. november 03. 18:05
"vadászok segítségével vezették vissza a természetbe." Ööö jó ötlet, támogatom itt is.
még fokozza
2017. november 03. 11:17
Erdélyben túlszaporodtak a románok és elfoglalták a medvék életterét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!