Horribilis vásárlási láz tört ki Amerikában

2017. november 26. 11:41

Az amerikai Black Friday során ötmilliárd dolláros forgalmat bonyolítottak az online áruházak.

2017. november 26. 11:41

Ahogy arról az Index összefoglalója is megemlékezik, Amerikában minden idők legnagyobb vásárlási lázát hozta a Black Friday: csúcsidőben percenként egymillió, összesen több mint ötmilliárd dollárt költöttek el a váráslók az online áruházakban.

Az idei fekete pénteken a legtöbbet az Amazon kasszírozta. A világ legnagyobb kereskedőjének számító cég, ami egy könyvesboltból vált világvállalattá, egyes adatok szerint a fekete péntek online forgalmának a felét bonyolította, más adatok szerint pedig minimum egymilliárd dollárt profitált.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2017. november 26. 14:50
minden idők legnagyobb vásárlási lázát hozta a Black Friday" ja es az egyugyu ujsagirocskak erre verik a nyalukat, pedig ez csak azert van mert a dollar higul es ertektelenedik akarcsak az euro vagy a forintocska.. darabszamra egyre kevesebbet vasarolnak az atlagemberek, de tobbet koltenek
Mich
2017. november 26. 12:08
A degeneráltság ilyenkor ütközik ki, évről-évre nagyobb mértékben...
USS Angel
2017. november 26. 12:07
A kereskedők bevállalják a kevesebb profitot, a vásárlók meg nem hülyék ezt kihasználni. Nincs ebben semmi meglepő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!