Kevin Spacey: Meleg vagyok

2017. október 30. 08:05

Miután egy színész egy korábbi zaklatással vádolta, a hollywoodi sztár bevallotta: meleg.

2017. október 30. 08:05

A Star Trek: Discovery-ben szereplő Anthony Rapp színész azzal állt elő, hogy 14 éves korában, 1986-ban Kevin Spacey fel akart hívni a lakásába, a hálószobába, és végül rá is mászott, el akarván csábítani őt. Rapp végül lerázta Spacey-t.

Kevin Spacey erre válaszul azt közölte: nem emlékszik az 1986-os történetre, de megdöbbentette őt. Megfogalmazása szerint a legőszintébb bocsánatkéréssel tartozik a mélyen illemtelen, részeg viselkedése miatt.

Spacey ezzel kapcsolatban azt közölte: „Ez a történet arra bátorított engem, hogy más dolgokról is beszéljek az életemből. Tudom, hogy vannak történetek rólam, amik abból is táplálkoznak, hogy annyira védem a privát szférámat. A hozzám legközelebb állók tudják, az életem során voltak kapcsolataim férfiakkal és nőkkel is. Szerettem és romantikus kapcsolatban álltam férfiakkal az életem folyamán, és most úgy döntöttem: meleg férfiként élek”.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2017. október 31. 13:29
Kit érdekel?Előbb-utóbb kihűlsz.
1000bocs
2017. október 31. 10:15
Ez egyébként egy teljesen új szintje a megfelelési kényszeres önfeladásnak. Jön egy buzi, aki bevádolja a világhírű színészt a régmúlt ködébe vesző molesztálással, amire semmi bizonyíték nincs. A színész igaz nem emlékszik az emberre sem, de bocsánatot kér a viselkedéséért. Mi van? Normális ember kikérné magának, és bizonyítékot követelne, hogy helyreállítsa a jó hírét. Ma viszont a bevallás-bocsánatkérés-"hamuafejemre" a szimpi a haladár erőknek. Ezzel lehet legjobban kijönni egy ilyenből a jövőre nézve. És Kevin bejelenti hogy buziként fogja mostantól élni az életét. Ami több kérdést felvet, de a legizgalmasabb ami borítja a buzilobbi egy dogmáját: "buzinak lenni egy választás, egy döntés kérdése?" Ejnye. Kisiklott a vagon.
szekula
2017. október 30. 20:33
Spacey-ről csak a süketek és vakok nem tudták, hogy meleg. Többek közt abból, hogy túl jó színész.
Morgen
2017. október 30. 19:53
Engem nem érdekel, ki meleg, ki nem. Tovább megyek, ez az egész "művész-bagázs" sem érdekel. Azok sem érdekelnek, akik hozzájuk dörgölőznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!