Junckerrel vacsorázott Orbán és a visegrádiak

2017. október 18. 23:27

Az EUrológus arról ír: szerda este Brüsszelben vacsorára hívta Jean-Claude Juncker, a Bizottság elnöke a visegrádi négyek vezetőit.

2017. október 18. 23:27

Vacsorára hívta Brüszelben a Bizottság épületének felső emeletére Jean-Claude Juncker bizottsági elnök a visegrádi országok vezetőit, köztük Orbán Viktort is szerda estére - írja az EUrológus.

Ez az első alkalom, hogy Juncker ebben a formában találkozott Bohuslav Sobotka cseh, Beata Szydlo lengyel, Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák kormányfővel.

A vacsorára a csütörtökön kezdődö EU-csúcs előtt került sor. A találkozót előzetesen kötetlenre tervezték.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. október 20. 21:13
Magvas találkozó lehetett.
robag
2017. október 19. 13:58
Szerintem a minisztereknek nem sok bor jutott. Junker biztos megoldotta :D
mokány
2017. október 19. 10:33
Mátyás király álruhában egykoron, megtudta az igazságot egy juhásztól: "Nem jó az urakkal egy tálból cseresznyézni." 2003-ban (Unios népszavazás), hiába emlegettem Meg még azt: "Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan." Európa katonai és gazdasági megszállás alatt van. Sorsát már eldöntötték. De.: Ezek mind zsoldosok. Még akár át is állhatnak.
rajgy
2017. október 19. 10:25
Príma. Orbán Viktor megkérdezhetné, hogy vajon: Mi a külömbség a szlovák nép önrendelkezése, a katalán nép, a koszovóiak, a román nép, a székely nép, és a skót nép önrendelkezési jogai között?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!