Gyalogosok közé hajtott egy autó Londonban

2017. október 07. 17:15

Gyalogosok közé hajtott egy autó London egyik legkedveltebb turisztikai célpontjánál, a Természettudományi Múzeumnál szombat délután. A gázolásban többen megsérültek, de egyikük állapota sem súlyos.

2017. október 07. 17:15

Gyalogosok közé hajtott Londonban egy autó szombat délután. A Scotland Yard tájékoztatása szerint többen megsérültek, de egyikük állapota sem súlyos. A rendőrség egy embert őrizetbe vett. A Scotland Yard közölte, hogy egyelőre vizsgálja az incidens körülményeit.

A baleset London egyik leglátogatottabb turistacélpontjánál, a South Kensington kerületben lévő Természettudományi Múzeumnál történt, ahol a jármű fordulás közben felhajtott a járdára. A környéket lezárták, és azt azonnal fegyveres rendőri egységek lepték el. A Downing Street szóvivője közölte, hogy a történtekről tájékoztatták Theresa May miniszterelnököt.

(MTI)

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. október 08. 07:43
Az MTI re jellemző, hogy kiszolgálja a kormány propaganda törekvéseit. A hírben egy szóval nem említik, hogy az angolok kezdettől fogva fenntartották azt a lehetőséget, hogy sima közlekedési baleset volt, este be is jelentették, hogy az.
rajgy
2017. október 07. 23:12
Muzulmán tanulóvezető.
recipeferum
2017. október 07. 20:23
Majd hozzászoknak. A lényeg,hogy Sadiq Khan maradjon a polgármester.
annamanna
2017. október 07. 19:28
Müncheni életkép: https://www.facebook.com/fordulopont/videos/1858199977770273/?hc_ref=ARSXOD6FdSuY9MdGVNClLzpOO3tS1UK05ZIPlfHts6BoaXjVfGp3A4bziD_FhrBj3TM&pnref=story Látható, hogy ez az életéért reszkető embertömeg mind végtelenül szerencsétlen, agyonhajszolt, megkínzott háborús menekültből áll. Rongyosak, kialvatlanok, kérges a tenyerük a sok munkától, korog a gyomruk az éhségtől, majd elalélnak a szomjúságtól, fáradtak, és persze fáznak is. Lehet, hogy ez már túlzás, de azért összevetésnek jó, francia bányászcsalád: https://www.youtube.com/watch?v=Wr2lFELjg2M
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!