A Las Vegas-i tömeggyilkos egy biztonsági őrt is meglőtt

2017. október 10. 08:03

Stephen Paddock a tömegmészárlás előtt pár perccel meglőtte a Mandalay Bay szálloda egyik biztonsági őrét is.

2017. október 10. 08:03

A Las Vegas-i lövöldözés elkövetője, Stephen Paddock a tömegmészárlás előtt pár perccel meglőtte a szálloda egyik biztonsági őrét is – osztott meg egy eddig nyilvánosságra nem került információt Joe Lombardo seriff hétfői sajtótájékoztatóján. 

A seriff elmondta: Jesus Campost, a Mandalay Bay szálloda biztonsági őrét valaki riasztotta a 32-ik emeletről. Az őr október 1-én, vasárnap este 9 óra 59 perckor ért fel az emeletre, és Stephen Paddock ekkor lábon lőtte őt. Az elkövető ezután a szállodai ablakból mintegy 10-11 percen keresztül lőtt a szálloda melletti countryfesztivál vendégseregére. 

Joe Lombardo seriff további részleteket nem közölt. A múlt héten a rendőrség még azt mondta, hogy Paddock már javában lövöldözött, amikor Jesus Campos az emeletre érkezett, és Paddock az ajtón keresztül eresztett a lábába golyót. 

A Las Vegas-i rendőrség egyébként továbbra is a sötétben tapogatódzik azzal kapcsolatban, hogy milyen indatékai voltak Paddocknak. Annyit sikerült kideríteni, hogy szerencsejátékos volt, nagy összegekben játszott, és mivel törzsvendég volt a szállodában, a szobát ingyen kapta meg. 

Hétfőn a rendőrség ismét kihallgatta Paddock öccsét és több családtagját, de Lombardo seriff az újságírók kifejezett kérdéseire is csupán annyit közölt, már egyértelmű, hogy a férfi egyedül követte el tettét.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2017. október 10. 09:42
Ez is egy újabb ködösítés. Sok kérdésre nincs válasz. Miért mondja az FBI, hogy szeptember 28. érkezett a szállóba, amikor egyes újságok számlákkal bizonyították azt, hogy 27. reggelit rendelt 2 főre, és már 25. érkezett? Volt aki grammra kiszámította a fegyverek és lőszerek súlyát, több mint 100 kg., hogy lehet egy ilyen súlyt, tíz bőröndben becsempészni, mikor a szállodának szigorú biztonsági szabályai vannak? A garázsból nem lehet a szobába jutni, az autókat a személyzet viszi és hozza. Az ablakokat igenis kilehet nyitni (hogy tisztítani tudják), csak tudni kell azt, hogy miként, ezt az a cég mondja amelyik beépítette. Miért volt a tömeg reflektorfényben akkor amikor lőttek, és miért volt sötétben akkor amikor a mentősök dolgoztak? Csodálkoznak, hogy a legelképesztőbb összeesküvés elméletek születnek, amikor ilyen egymásnak ellentmondó híreket produkálnak.
sersem4
2017. október 10. 08:54
Megy az agymosás a magányos elkövetőről, aki mindenféle katonai előképzettség nélkül, 60 fokos szögből, éjszaka, 300 méterről, ezer lövésből 630 találatot elért sorozatlövésekkel..... Tiszta Oswald, aki 5.6 másodperc alatt bevitt két halálos találatot, meg csinált másik 18 becsapódási nyomot három lövésből.... A neten fent van egy taxisofőr csaj videója, amin tisztán látszik a felvételeken a torkolattűz, amint valaki a negyedik emeletről, lapos szögből IS lő a tömegre....
Ultra2015
2017. október 10. 08:26
Minél több hivatalos nyilatkozat jelenik meg annál hihetetlenbb ez az egész ügy... Miért is tette egyedül ez az ürge azt amit tett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!