Paradicsommal dobálták meg Merkelt

2017. szeptember 06. 09:52

Kampánykörútja heidelbergi állomásán akarták megdobálni paradicsommal a német kancellárt, de csak a moderátort találták el – írja a Spiegel.

2017. szeptember 06. 09:52

Paradicsommal próbálták megdobálni Angela Merkel német kancellárt kampánykörútja heidelbergi állomásán kedden délután – közölte a Spiegel. 

A paradicsom ugyan nem találta el a német kancellárt, azonban a zöldség a csípőjére fröccsent. A második dobás is célt tévesztett, ugyanis az a Merkel mellett álló moderátort találta el. Angela Merkel rendkívül nyugodtan reagált az eseményekre és egyből átnyújtott egy zsebkendőt a CDU-rendezvény műsorvezetőjének.

Az eset a rendezvény végén történt az Universitätsplatzon (Egyetem tér). A rendőrség még nem tudja ki a felelős a tettért.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2017. szeptember 07. 04:25
Kohlt is megdobálták, igaz keleten, miután a beigért "blühende Landschaft" helyett a 4 milla munkanélküli jött. Ő azonban nem bújt el mások háta mögé, hanem nekiment a dobálóknak. Nem csiptem az öreg urat, de ő legalább saját maga védekezett. Sajnos ezt az opportunista nőt a média segítségével "demokratikussan" ismét megválasztják, szerintem a választási csalás is benne van a pakliban.
kiss.istvan770
2017. szeptember 07. 03:12
Kővel kellett volna, ahogy a migránsok tették a magyar határon.
kérdés
2017. szeptember 06. 22:44
Csak leírom, ne nyomja már a bögyöm: ez az egész 'merker-junckeli' politika nekem már kezd erősen a báthorygáboros nagyhatalmi törekvésekhez hasonlítani. Ha jól emlékszem, ő volt az, aki úgy gondolta, hogyha beajánlja a törököknek (ma értelemszerűen moszlimoknak) az országot (ma Európát, megintcsak értelemszerűen), akkor bejut a kígyó fejéhez, s ott eltaposhatja. Mert ő olyan okos, kíváló, hogy meg tudja csinálni. Így ő uralkodhat majd rajtuk..... Lehet azért ugrott el a fantáziám, mert még mindig nem tudom, mi volt a jelszó, amire a merkeli szezám ennyire kitárult.
zakar zoltán béla
2017. szeptember 06. 19:57
Megérdemli-KEVÉS!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!