Velencében lelőhetik az „Allahu Akbart” kiáltókat

2017. augusztus 28. 13:01

Aki azt kiabálja Velencében, hogy „Allahu Akbar”, azt bármelyik helyi rendőr lelőheti a város új rendelettervezete szerint.

2017. augusztus 28. 13:01

A velencei polgármester, Luigi Brugnaro utasítaná a rendőrséget az „Allahu Akbart” kiáltók lelövésére, illetve mesterlövészeket állíttatna a városban, hogy a terrorveszélyt csökkenteni tudják. A politikus elképzeléseiről nemrég számolt be egy konferencián ezt mondva: „Azt mondják, hogy találkozniuk kell Allahhal, mi pedig közvetlenül elküldjük őket az istenüknek, amikor lelőjük őket”.

A város lakói az ATV szerint pozitívan reagáltak az esetleges rendeletre, aminek érvénybe lépéséről a Magyar Idők is írt. Cikkük szerint a The Sun kérdésére adott válaszában az olaszországi rendőrség szóvivője azt mondta: „soha nem beszélünk a biztonsági intézkedéseinkről”.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. augusztus 30. 17:36
Dehát kérem ez a szabad vallásgyakorlás alapjogának a megakadályozása ! Olaszország nem jogállam ! A keresztény xenofób maffia irányít mindent ! Meg kell vonni tőlük az EU-s támogatásokat ! Ezt már csak akkor tehetik jóvá, ha befogadnak 100 millió muzulmánt, és mindenki nemet vált !
Sulammit
2017. augusztus 30. 11:08
Ennek a polgármesternek aztán van vér a pucájában!
kurbitalis
2017. augusztus 29. 12:44
Nagyon helyes! Éljen, éljen, éljen! Háború van.
bunko_jobbos
2017. augusztus 29. 09:25
Én nem ismerem az olasz alkotmányt, de nálunk biztosan nem lenne ehhez joga egy polgármesternek. De még a miniszterelnöknek sem (sajnos).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!