Remekül szórakozott Schulz gyászbeszéde közben egy SPD-s politikus

2017. augusztus 22. 09:15

Eva Högl, a német szociáldemokraták elnökhelyettese jókedvű társalgást folytatott egy ismerősével, míg a párt kancellárjelöltje a barcelonai terrortámadás áldozataira emlékezett.

2017. augusztus 22. 09:15

Biztos nem tesz jót az Angela Merkel CDU-jától egyre inkább lemaradó szociáldemokraták megítélésének az a barcelonai terror után frissen megjelent videó, melyben Martin Schulz pártelnök gyászbeszéde közben az SPD elnökhelyettese a háttérben jókedvűen kacarászik – adja közre a HVG.

Miközben a kancellárjelölt Martin Schulz éppen részvétét fejezte ki a terrortámadásban elhunytak emléke előtt, a háttérben párttársa, Eva Högl jókedvű bájcsevejt folytatott egyik ismerősével. A politikust többen lemondásra szólították fel viselkedése miatt. Ő maga azzal védekezett, csupán a többi párttársát szerette volna a színpadra invitálni. „Félreérthető” viselkedéséért egyúttal elnézést kért.

Högl azt is elmondta, eleinte észre sem vette, hogy csevegése közben Schulz éppen a barcelonai merényletről beszél. „Megláttam belügyi igazgatónkat, Andreas Geiselt a közönségben, és intettem neki, hogy jöjjön oda hozzánk később, hogy beszélgetni tudjunk” – védekezett az SPD-s képviselő.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2017. augusztus 23. 21:45
Új fotók a Mészáros által kedvelt luxusjachtról: tripla napozóágy, konditerem, medence http://hvg.hu/itthon/20170823_Tripla_napozoagy_konditerem_medence__ilyen_luxusjachton_hajokazott_Meszaros_Lorinc
Szívemből magyar
2017. augusztus 23. 11:57
Bezzeg ha a holokausztról emlékeztek volna meg..
Tidal_wave
2017. augusztus 22. 20:25
Annak idején Zuschlag is jót röhögött a holokauszt áldozatain ("Azoknak már nem volt hideg"). De ezen a nőn kívül Schulz beszéde alatt is lehetett hallani vihorászásokat. Jó, hogy ebből az idióta bandából legjobb esetben is csak koalíciós partner lesz Merkel háta mögött, de ez a tetű Schulz nem lesz kancellár.
Akitlosz
2017. augusztus 22. 18:07
Jó hát az ilyen beszéd csak formalitás. Képmutatás. Hát most rosszul sikerült a képmutatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!