Melegbár nyitására köteleznek egy londoni lakóházat

2017. augusztus 05. 15:51

Tíz melegbárt vesztett el 2006 óta a londoni Tower Hamlets kerület, ezért a helyi tanács melegbár nyitására kötelezte a lakóház kivitelezőit.

2017. augusztus 05. 15:51

Egy újépítésű londoni lakóház kivitelezőjének a helyi tanács képviselői kikötötték: az új ingatlaban mindenképpen nyitni kell egy melegbárt – írja a Daily Mail. 

A képviselők hozzáteszik, felügyelőket fognak küldeni, elég meleg lesz-e az új melegbár – annak a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közönséget kell kiszolgálnia, továbbá a bár vezetőjének is az LMBT-közösségből kell kikerülnie.

A helyi tanács képviselői azért döntöttek így, mert a Tower Hamlets kerület 2006 óta 10 melegbárt vesztett el, miután azok helyét a különféle meleg társkereső oldalak váltották fel. A helyi polgármester azt nyilatkozta: „A Tower Hamlets-i tanács elkötelezett a sokszínűség ünneplése mellett, melybe beletartozik az LMBTQ+ közösség igényeinek kiszolgálása is.”

A kivitelezők is támogatják az ötletet, hozzátéve, hogy legalább 12 évig az LMBTQ+ közösség számára biztosítani kívánják a helyet, a bár pedig az első évben bérleti díj nélkül működhet majd.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2017. augusztus 07. 11:25
Még csak nem is profitról van szó, hanem igényről. Látogatókról, akik felkeresnék. Ha nem mentek volna át a netre közösségi teret látogatni. Olyan bájos, amikor az indokok a témától függnek. Komolyan. :)
szekula
2017. augusztus 07. 10:09
Miért, inkább random heteróknál próbálkozzanak be a meleg kamaszok nemi életet élni, vagy hogy képzelitek? Mindenhol vannak melegek, mindenhol kell nekik közösségi tér, hogy egymásra találhassanak. Ily egyszerű. Non-story.
Csigorin
2017. augusztus 07. 09:37
Ha a helyi tanacs buzibart akar, vegyen maganak, milyen jogon KOTELEZNEK erre masokat?
Amondó
2017. augusztus 06. 23:30
"A jövő elkezdődött!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!