Így tisztelegnek a terrorizmus áldozatai előtt a szír határ mellett

2017. augusztus 21. 10:02

Az Iszlám Állam ellen harcoló libanoni katonák zászlólengetéssel rótták le tiszteletüket a Spanyolországi támadásban elhunytak előtt.

2017. augusztus 21. 10:02

A szír határ mellett spanyol zászlót lengettek libanoni katonák tiszteletadásuk jeléül  – közölte az Euronews. A képet a libanoni hadsereg hivatalos oldalán tették közzé, hogy leróják tiszteletüket a spanyolországi merényletek áldozatai előtt. A csütörtöki támadásokban 14 ember veszítette életét. 

A Barcelonában történteket az Iszlám Állam magára vállalta. Ezt követően, a szombati nap során a libanoniak támadást indítottak az ISIL ellen az észak-keleti szír határnál. Vasárnap három libanoni katona életét vesztette és egy súlyosan megsebesült, miután gépjárművükkel egy aknára hajtottak. 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
opht
2017. augusztus 22. 09:50
Ők képviselik a muzulmánok békés többségét, akik nem egyik napról a másikra, hanem évtizedek alatt akarják iszlamizálni Európát. Ez ugyanis minden muszlimnak kötelessége hitük szerint. Amíg ki nem jelentjük, hogy a muzulmán vallás emberiségellenes, antihumanista dogmarendszer, emiatt a vallásgyakorlást korlátozni kell, addig bármit mondhatunk, tehetünk, csak az őseink által felépített, és ránk hagyományozott világ sírját ássuk. A robbantások, gázolások, késelések szörnyűek, de nem ez jelent valódi veszélyt a megszokott, és fenntartani kívánt mindennapjainkra. Németország 5 év alatti lakossága 40%-ban muszlim. 2-3 évtized, és a szavazókorúak is többségben lesznek. Ekkor a demokrácia eszközeit felhasználva fel is lehet számolni a szabadságjogokat, és kétség ne férjen hozzá, hogy bevezetik a sharíja törvénykezést.
zazriveczazseni
2017. augusztus 21. 13:57
Zászlókat lengetnek, de menedéket adnak az ISIS embereinek, némelyik tálán már államtitkár is.
Kanóc
2017. augusztus 21. 12:33
Ezek a libanoni gazemberek borzolják az iszlamisták idegeit, akik Merkel ölelő karjai után szaladva még kiadják magukból kicsit a feszültséget (beilleszkedési zavar, poszttraumás stressz, stb.) , mielőtt teljesen asszimilálódnának és törvénytisztelő ájróperként kezdenék el élni békés hétköznapjaikat.
red label
2017. augusztus 21. 11:18
Egy kis pozitivum, ebben a rohadt háboruban, persze ha igaz, mi van a 8 életű Bagdadival??????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!