Schulz: Kvázi-terroristák ejtették túszul Hamburgot

2017. július 11. 09:59

Martin Schulz, a Német Szociáldemokrata Párt elnöke elítélte a G20-csúcs helyszínén erőszakba torkollott antiglobalista tüntetéseket.

2017. július 11. 09:59

Martin Schulz, a német szociáldemokraták kancellárjelöltje elítélte a hétvégi, Hamburgban történt erőszakos tüntetéseket – adja közre a Politico.

Mint ismeretes, a hétvégi G20-csúcs idején számos antiglobalista tüntetés volt találkozó helyszínéül szolgáló Hamburgban, a legkomolyabb, a „G20 – Welcome to Hell” elnevezésű pedig erőszakba torkollott.

Az SPD elnöke egy bajorországi kampányeseményen azt nyilatkozta, „a Hamburg utcáin fosztogató bandák semmilyen politikai legitimációval nem rendelkeznek.” Hozzátette, a tüntetéseknek terrorisztikus karaktere volt: „A tüntetők a maguk őrült, kvázi-terrorista módján túszul ejtették a várost”

Ugyanakkor Schulz dicsérte a helyszínválasztást. Véleménye szerint a egyértelmű, hogy a G20-csúcsot egy olyan „nyitott és toleráns” városban kellett tartani, mint Hamburg.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2017. július 11. 12:31
Az elvbarátaid ejtették túszul a várost, Martin. Köszönhetően annak a kétkulacsos politikának, amit a szélsőségek ellen folytattok. Amit a szélsőjobbnak nem engedtek meg, azt simán csinálhatja a szélsőbal. Hát most rátok hullt vissza.
Tehetős Totó
2017. július 11. 12:30
Kvázi vezetők ejtették foglyul Európát, akit egy kvázibika rabolt el, anno.
balbako_
2017. július 11. 12:15
A baloldali kedvencek, akik 25 Euróért óránként őrzik a demokrácia lángját. (Ha nincs láng, hát gyújtanak!)
puszika
2017. július 11. 11:19
Ez ám a képmutatás! Honjaim! Schulz elvtárs elítéli azt amiben legalább derékig benne van!! Ügyes! Csak lábszaga van!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!