Orosz mezőgazdasági miniszter: Igyanak több bort az oroszok!

2017. július 05. 08:25

Oroszország demográfiai és egészségügyi problémáit kívánja azzal megoldani Alexander Tkacsjov, hogy borivásra buzdítja az állampolgárokat.

2017. július 05. 08:25

Alexander Tkacsjov szokatlan megoldással állt elő a siralmas orosz egészségügyi helyzet megoldására: több bor fogyasztására szólította fel az állampolgárokat – írja a Moscow Times.

A mezőgazdasági miniszter az orosz NTV televíziónak azt nyilatkozta, az oroszok által általában fogyasztott italok, a vodka és a pancsolt szesz rombolják az emberek egészségét és veszélyeztetik az életüket. 

Tkacsjov szerint azonban ha ezek helyett bort innának, az számos problémát megoldana: „ha az oroszok több bort innának, az ország egészségügyi és demográfiai problémái jobbra fordulnának.” Ennek érdekében az állam anyagi támogatást nyújt a házilag készített borok előállításához – tette hozzá a miniszter.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
exfahrenheit
2017. július 05. 10:05
azt mégsem mondhatja, hogy egyenek többet..
flesh ripper
2017. július 05. 09:10
Magyar borokat igyanak. GMO-mentes jó magyar borokat. Ez jó nekem és nektek is! A rövid italok ártanak az emberi szervezetnek. Mégis azt mondom, hogy a jó magyar borok mellett, vodka helyett igyanak az oroszok jó magyar gyümölcspárlatokat: pálinkát.
3M..
2017. július 05. 08:41
Azt is hozzátehette volna, hogy ezzel párhuzamosan viszont fogyasszanak kevesebb vodkát. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!