Függetlenként indulhat Putyin az elnökválasztáson

2017. július 06. 10:22

A legjobban azzal járhat, ha függetlenként indul Vlagyimir Putyin a jövő évi orosz elnökválasztáson – állítják Kreml-közeli szakértők, akik azt is leszögezték: az elnök valószínűleg így fog cselekedni.

2017. július 06. 10:22

Kreml-közeli források azt állítják, Vlagyimir Putyin orosz elnök függetlenként indulhat a 2018-as orosz elnökválasztáson – tudta meg az RBK televízióadó.

Függetlenként Putyin minden orosz jelöltjeként állíthatná be magát. Emellett előnyt kovácsolhatna elsöprő támogatottságából is, mely messze felülmúlja pártjának, az Egységes Oroszországnak a népszerűségét.

Putyin már 2000 és 2004 között indult, majd kormányzott független jelöltként, a Kreml-közeli szakértők pedig úgy vélik, a jövő márciusi elnökválasztáson a regnáló elnöknek ismét így kellene indulnia.

Hiába azonban Putyin nyomasztó előnye a közvélemény-kutatásokban, az elnök még nem adott egyenes választ, hogy indul-e a jövő évi elnökválasztáson. Amennyiben azonban bejelenti indulását, ő a választás toronymagas esélyese.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balint60
2017. július 06. 12:56
Az év vicce:-)))
zakar zoltán béla
2017. július 06. 11:23
A KGB-től?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!