Nem falvak, hanem migránscsoportok áttelepítését javasolja a német zöld

2017. június 21. 10:31

Ska Keller német zöldpárti politikus szerint egy olyan országban, mint Lettország, ahol kevés menekült él, egyszerűbb lenne a menekülteknek, ha csoportokban telepítenék át őket.

2017. június 21. 10:31

Ska Keller német zöldpárti politikus reagált a szír falu Lettországba való áttelepítésére vonatkozó, vele kapcsolatos hírekre. A stábja szerint a szír falu áttelepítését az újságíró vetette fel, amire Keller úgy reagált: egy olyan országban, mint Lettország, ahol kevés menekült él, egyszerűbb lenne a menekülteknek, ha csoportokban telepítenék át őket. Kellerék szerint Lettország az egyik olyan uniós ország, ami a lehető legtöbbet megteszi az áttelepítésért. „Ska soha nem javasolta, hogy egész falvakat kellene Kelet-Európába küldeni” – közölték.

A közlemény szerint Ska azt is elmagyarázta, hogy a kötelezettségszegési eljárás a megfelelő eszköz azon EU-tagállamok ellen, akik megtagadják a menekültek befogadását; és nem javasolta azt, hogy egész falvak áttelepítése a megfelelő eszköz az olyan államokkal való foglalkozásra, mint Csehország, Lengyelország és Magyarország, „amik bojkottálják az uniós áttelepítési programot”.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
btakacs
2017. június 21. 21:33
Mennyire egyszerű azonnal létrehozni a gettót, nem megvárni, amíg magától létrejön.
illesl
2017. június 21. 19:06
REMÉLEM, ÚJRA FELOSZTJÁK NÉMETORSZÁGOT, MINT A II. VILÁGHÁBORÚ UTÁN. A MOSTANI FELOSZTÁST KÖVETŐEN KI KELL TELEPÍTENI A NÉMETEKET ÁZSIÁBA, AFRIKÁBA. ENNYIT JELENT AZ, HA ORSZÁGOKAT NŐI ÉS MELEG KVÓTÁK SZERINTI VEZETŐK VEZETIK. NÉMETORSZÁG AZ ISKOLA PÉLDÁJA E TRENDNEK, NEM CSAK NÉMETORSZÁG ROHAD, HANEM EURÓPÁT IS MEGROHASZTOTTÁK!
Megtalálta
2017. június 21. 13:57
Szerintem meg egyszerűbb fellógatni a zöldeket egy lámpavasra.
mzperixx
2017. június 21. 13:48
De, pontosan falvak áttelepítését javasolja a csaj. Az eredeti interjút olvasva ez egyértelmű. Csak a tiltakozás hatására próbálja utólag átértelmezni az átértelmezhetetlent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!