Az AfD is kiléptetné Németországot a klímaegyezményből

2017. június 02. 17:58

A német EU- és bevándorlásellenes AfD párt üdvözli Donald Trump amerikai elnök párizsi klímaegyezményből való kilépését. Szerintük Németországnak is ezt kellene csinálnia.

2017. június 02. 17:58

Kiléptetné Németországot a párizsi klímaegyezményből az EU- és bevándorlásellenes AfD (Alternatíva Németországért) párt. Szerintük el kell fordulni az ideológiailag motivált klímapolitikától.

Választási programjuk szerint tudományosam megalapozatlan az az állítás, hogy a klímaváltozás alapvetően emberi tevékenység következménye, hiszen az iparosítás előtt is voltak változások a klímában. Úgy látják: Németország a klímaügyi vállalásaival beavatkozott a gazdaságba és társadalomba. 

Az AfD szerint Németországnak is fel kell mondania a párizsi klímaegyezményt, és be kellene fejezni a klímavédő szervezetek állami támogatását.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balango
2017. június 03. 09:34
Ezt most miért?
hajjaj
2017. június 02. 21:48
http://www.tagesschau.de/inland/rock-am-ring-terror-warnung-103.html Háromnapos rockfesztivál....vége. Köszönjük Frau Merkel !
SwordFish
2017. június 02. 21:44
A klímaegyezmény = szabadkőműves világkormány az ENSZ égisze alatt, ami kommunista. Ezt a Bilderbergék találták ki és megtervezték és végre akarják hajtani. Trump ebbe a levesbe köpött bele.
Kup Lung
2017. június 02. 21:35
Szerintem kimutatható . De ! Ha nem is lenne kimutatható akkor sem árt az egyetlen légkörünkbe kevesebb szennyező anyagot juttatni . Egy emberi szervezet is él még ha rossz táplálékot vesz magához de mennyivel jobban érzi magát ha egészségesen él .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!