Schulz a vereségről: Nem vagyok varázsló

2017. május 14. 19:05

Nem vagyok varázsló: ezt a választ adta a szocdemek kancellárjelöltje arra a kérdésre, miért sikerült pártjának három egymást követő tartományi választást elveszítenie.

2017. május 14. 19:05

„Mélyen megérintett, hogyy három egymást követő tartományi választás közül egyet sem sikerült behúznunk” – fogalmazott a FAZ percről percre tudósítása szerint Martin Schulz az észak-rajna-vesztfáliai tartományi választás eredményét kommentálva. Az SPD kancellárjelöltje egyúttal figyelmeztettt: az őszi választásokig hátralévő 4 hónap hosszú időnek számít a politikában. A kérdésre, miszerint mit szól ahhoz, hogy Angela Merkelt immáron 10 százalékpontnyian többen látnák szívesen kancellárként, mint őt, Schulz azt mondta: ezt az előnyt be fogják tudni hozni, hiszen harcolni a szociáldemokraták mindig is jól tudtak. Varázsló viszont én sem vagyok, kommentálta az eredményt a politikus.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pot_ember
2017. május 15. 18:06
Nem Orbán ellen, hanem a németekért kellett volna harcolni!
flesh ripper
2017. május 15. 10:34
Ha engem egy ilyen schulz-fejű emberrel hoz össze a balsors, akkor első gondolatom az: "Ezzel nem kötök üzletet, ezzel nem írok alá szerződést, akármit is ígérne!"
kispufi
2017. május 15. 09:50
Ha varászló nincs, a varázsszamár is jó.
Kala pál
2017. május 15. 07:25
A választóknak nem kell. Ott boldogult eddig ahol kinevezték a posztra. Vissza a könyvesboltba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!