Közzétették a manchesteri robbantóról a merénylet éjszakáján készült képeket

2017. május 28. 17:11

A manchesteri rendőrség közzétette a huszonkét ember haláláért felelős öngyilkos merénylőről a robbantás éjszakáján készült felvételeket. Salman Abedi baseball sapkát és mellény dzsekit viselt.

2017. május 28. 17:11

Tizennégy helyszínt kutattak át és tizenkét embert helyeztek őrizetbe terrorcselekményekre gyanúja miatt. A rendőrség szerint a robbantás után már két órával már azonosították a merénylőt – számol be a BBC.

A hétvégén a fokozott készültséggel, felfegyverezve őriztek több száz nyilvános eseményt szerte az Egyesült Királyságban. Azóta a terrorveszély szintjét a hatóságok kritikusról szigorúra csökkentették. 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. május 29. 08:57
Pótcselekvés. Most egyszerre kiderül minden. Megelőzni bezzeg nem tudták (vagy nem is akarták). Undorító.
áfonya
2017. május 29. 06:23
Most a kommunista Brüsszelben szobrot állítana horn mellé könnyeket hullatnak a simogatott gyilkos barátjukért.
áfonya
2017. május 29. 06:20
A qrva annyát jól élt látszik rajta , de még se volt elég . Tűzzel vassal irtani .
peti
2017. május 28. 20:49
Rohadt ostoba kis geci. Ráadásul a barma még arra se jöhet rá, hogy megszopatták. Túlvilág, fenéket. Na mondjuk az ilyenek családtagjait-rokonait (kb. hetedíziglen), meg az összes, velük az elmúlt pár hónapban érintkező haverjukat feltenném egy gépre, aztán vagy mondanak egy befogadó arab célországot, vagy a levegőben rakom ki őket. Egyébként egyszerűen az iszlám vallással van a baj (meg azzal, hogy egyáltalán ma még bárki hisz ilyen korlátolt faszságokban). Amelyik nem aktív terrorista, azok jó része is örül az ilyen akcióknak, egyetért velük és a céljaikkal, illetve, eleve a muszlimok (értelmiséget ideértve, már ha értelmiség az ilyen) nagy része radikális, képtelenek elszakadni Allahtól meg az ő prófétájától, a Korán szó szerinti értelmezésétől, középkori szinten ostobák és tanulatlanok. SEMMI hasznunk nincs belőlük, kárunk rengeteg. Egyáltalán nem szabad többet beengedni (én en bloc nem eresztenék be senkit arab országokból az EU-ba, turistának se), és komolyan el kell gondolkozni, mit csináljunk azokkal akik már itt vannak. Mecset, meg imámok meg a lófasz... Persze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!