Jelképes temetőt állítottak fel az EU központja elé

2017. április 04. 08:44

Jelképes temetőt állított fel Brüsszelben az Európai Bizottság épülete előtt a Save the Children nemzetközi gyermekvédelmi szervezet.

2017. április 04. 08:44

A Save the Children nemzetközi gyermekvédelmi szervezet egy jelképes temetőt állított fel Brüsszelben az Európai Bizottság épülete előtt. A szervezet a sírkövekkel hívja fel a figyelmet arra, hogy Szíriában tavaly több mint 650 gyermek halt meg a háborúban. 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. április 04. 12:20
Nekem az ugrott be a cím láttán, hogy az európai gyermekek abortusza ellen tüntetnek, esetleg a demográfiai mutatók gyengeségére hívják fel a figyelmet. Sajnálom azokat a gyerekeket.
I_Isti
2017. április 04. 11:14
" 650 gyermek." Egy év alatt? Európában egy óra alatt többet ölnek meg, ráadásul olyan mocsok módon, hogy még megszületni se hagyják őket!
74bro
2017. április 04. 10:22
Nem tudom, melyik visszataszítóbb: amikor bevándorlók használják fel saját gyerekeiket zsarolásképpen, vagy segélyszervezetek teszik ugyanazt idegen gyerekekkel, tőkeerős támogatókra vadászva. Svédországban különös betegség ütötte fel a fejét, tünetei: kiutasított migránsok gyerekei teljesen apatikussá válnak, nem esznek, nem kommunikálnak, végelgyengülés fenyegeti őket. Halálos áldozat még nincs, egyetlen gyógymód a tartózkodási engedély azonnali kiállítása. Ezután a gyerekek gyorsan felépülnek. Az orvosvilág tanácstalan (vagy nem mer tanácsot adni). Esküszöm nem vicc, több neves sajtóorgánum foglalkozott már a rejtélyes kórral.
adam
2017. április 04. 10:19
Ezt ugye lehet.. de abortusz ellen kampányolni nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!