Törökország: Jönnek a migránsok!

2017. március 16. 09:11

A török kormány nyíltan fenyegette meg az Európai Uniót azzal, hogy a nyakába szabadítja a menekülteket.

2017. március 16. 09:11

„Az Európai Unió mindig együttműködésről beszél a terrorizmus elleni harcban és a menekültválságban, de ezzel csak elterelik a figyelmet. Az Unió nem teljesítette a kötelezettségeit, ezért mi sem látjuk okát, hogy Törökország betartsa a migránsokról szóló egyezséget” – mondta Ömer Çelik, az ankarai kormány európai ügyekkel megbízott minisztere.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2017. március 16. 20:02
Ennek hogy örülnek a Görögök.
SilentBob
2017. március 16. 19:18
Azért annyira nm kell leszopni a hollandnak mondott polgármestert, mert belekötött Erdoganba. Nagyon nem tetszik Ahmed Aboutaleb polgármesternek, hogy Magyarország kerítést épített, véleménye szerint ugyanis a határok lezárása nem hoz nagyobb biztonságot. Európa első muszlim városvezetője a HVG-nek adott interjújában arról is beszél, nem szimpatizál a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal, mert tevékenységükkel együttjár a korrupció.
1120
2017. március 16. 15:25
Nem lenne ám itt semmi probléma, ha éppúgy, mint az USA-mexikói határon, az EU külső határain is érvényben volna a tűzparancs a betolakodók ellen. De hát itt olyan nincs...még nálunk sincs (aztán mégis kapunk "hideget-meleget"...) Lehet, hogy egy olyan üzenetet kéne inkább megfogalmaznunk, hogy ha még egy kritika éri a határzárat egy hivatalos EU-s intézménytől, akkor úgy fog átmenni rajtunk a megszállók hada, mint csecsemőn a borsópüré...? Egyáltalán: MIKOR JÖN MEG EZEKNEK AZ ESZE?! NEKIK (is) MOHÁCS KELL? Mert mi megcsinálhatjuk nekik "mohácsot", ráadásul egyből pirospont-hegyeket kapnánk az ún. "jogvédő" szervezetektől....DUPLA HASZON! :))) Meggondolandó.
A teremburáját
2017. március 16. 15:18
Mivel a Földközi trngeren semmi sem fog változni, hadd induljanak Törökország felől is, harapófogóba szoritva Európát! Ez a cél! S ráadásul rá lehet kenni Erdoganra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!