Borzalmas a kilátás az izraeli Banksy-hotelben

2017. március 21. 12:32

Banksy, a világhírű graffitiművész fogadta első vendégeit a betlehemi szállodájában. A Walled Off Hotel az Izrael és a palesztin terület között húzódó fal mellett épült biztosítva a legrondább kilátást vendégeinek.

2017. március 21. 12:32

Az Izraelt és Palesztínát elválasztó védőfalnál nyitott hotelt a világhírű graffitiművész Banksy. A szállodába hétfőn érkeztek az első vendégek. Banksy rajzai díszítik a hotel falait, nem titkolt politikai üzenetekkel - tudósít az Euronews.

„Ez a legrondább kilátással rendelkező hotel, ami kifejezetten érdekessé teszi. Egyedülálló a maga nemében, akit kicsit is érdekel Banksy művészete, annak nem szabad kihagyni” – nyilatkozta az első vendégek egyike.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Földes "Thomas" Tamás
2017. március 22. 11:59
Vajon ha a magyar kerítés mellett építene szállodát valamilyen magyar balos civilszervezet, milyen lenne a lájk-diszlájk arány? Ha amerikai balos szervezet építene egyet Trump fala mellett, akkor milyen lenne? Kicsit eltérő, úgy érzem. A kettős mérce a zsidókkal szemben elég egyértelmű.
abcdef
2017. március 21. 16:57
Amúgy, szerintem Banksy jó fej. Amíg más művész(ke) bármit megadna egy kis publicitásért, Banksy személye nem ismert. Amíg más művész alig, vagy nem tudja eladni műveit (legalábbis komoly támogató nélkül), Banksy művei százezrekért kelnek el nyilvános aukciókon. Emellett művészetének társadalmi töltete van és egyszerűen "fogyasztható" (gondolok itt a nagy-fehér-vásznon-kis-fekete-pötty-a-bal-alsó-sarokban típusú művekre).
Akvínói akvavit
2017. március 21. 13:16
Vigyázat: rosszat írni Izraelről, azaz tényeket, az antiszemitizmus olyan bűne, amely miatt a zsidó sajtó szétszedi a beleteket.
cutcopy
2017. március 21. 13:08
És az emberek tolonganak gyönyörködni a legrondábban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!