Kamerák rögzítették Kim Dzsongnam megmérgezését

2017. február 20. 11:23

A reptéri kamerák felvették, ahogy két nő feltehetően valamilyen mérgező anyagot szorít Kim Dzsong Un féltestvérének az arcához, aki ezután a szemére mutogatva segítséget kér a repülőtér alkalmazottaitól.

2017. február 20. 11:23

A japán Fuji TV közzétette azokat a felvételeket, melyeken az látható, ahogyan a Kuala Lumpur-i nemzetközi repülőtéren megmérgezik Kim Dzsongnamot, Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor féltestvérét. 

A videón látszik, hogy két nő odalép Kim Dzsongnamhoz, egyikük hátulról átfogja a fejét, hogy feltehetően valamilyen mérgező anyagot tegyenek az arcára. A férfi ezután a szemére mutogatva kér segítséget a reptéri dolgozóktól. 

Kim Dzsongnamot ezt követően kórházba akarták szállítani, ám már a mentőautóban meghalt.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Presidente
2017. február 21. 10:57
Szart se lehet látni, imádom az ilyen felvételeket. Kidobtam három percet az életemből, csodás. Dögöljenek meg.
kripli
2017. február 21. 01:39
Az illiberális állam működés közben!
Akitlosz
2017. február 20. 18:37
Kín felfüggesztette a szén importot Észak-Koreából. Ez nem valami jó hír Észak-Koreának. De legalább így több marad nekik.
Akitlosz
2017. február 20. 18:34
Ez a tipikus nesze semmi fogd meg jól. Megmutatjuk, hogy létezik a film, de te néző nem láthatod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!