Német viccpárti képviselő: Schulz mindig pontos volt, és karbantartotta a szakállát is

2017. január 19. 08:23

Martin Schulz tette azzá az EP-t, mint ami most: egy posztdemokratikus szemétdomb, egy hatalmas költségekkel működő raktár Európa másodosztályú politikusai számára, véli a német viccpárt EP-képviselő elnöke.

2017. január 19. 08:23

Felemelő érzés, amikor az ember saját főnöke kirúgását kénytelen végignézni, mondta Martin Sonneborn, az Európai Parlament német viccpárti képviselője Martin Schulznak címzett videóüzenetében. A Die Partei elnöke hosszan méltatta az Európai Parlament előző szocdem elnökét: „Schulz távozása mérhetetlen veszteség. Mindig pontos volt, rendre karbantartott szakállal jelent meg, nyakkendőit is gondosan megválasztotta, az öltönyei egész jól álltak. Soha nem keveredett verekedésbe, és jelenlegi ismereteink alapján meztelen képeket sem küldött magáról hivatali telefonjáról. Beszédhibáiról meg aztán végképp nem tehet.”

Sonneborn úgy látja, még személy szerint ő is majdnem mindent Schulznak köszönhet. „Az Európai Parlamentet ő tette azzá, ami. Egy posztdemokratikus szemétdomb, egy hatalmas költségekkel működő raktár Európa másodosztályú politikusai számára.” 

Üzenete végén Sonneborn minden jót kívánt Schulznak, és arra kérte: ne felejtse, hogy a német mondás szerint két ember az életben legalább kétszer találkozik.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. január 19. 23:55
biztosan elolvasta a világ legrövidebb könyvét amelynek címe: a német humor elmúlt 100 éve.
rajgy
2017. január 19. 16:05
Ez az idióta szórakozott a EU-ban, hogy WC-papírra írta a magyar neveket, és szívatta a Navracsicsot, hogy "remélheti e" a Meinkampf-ot, ha ő lesz az oktatási felelős? (3 hónappal a Gabriel szobor felállítása után! A SAS követelte a Meinkampf-ot! Navracsics hebegett) https://youtu.be/4EAAPP6HCl0?t=3m7s
kurbitalis
2017. január 19. 12:45
" a német mondás szerint két ember az életben legalább kétszer találkozik." No, igen. Lehet, hogy egyik a másik temetésén. ;-)
tango47
2017. január 19. 10:31
Erre mondják, hogy "Vak tyúk is talál szemet."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!