Visszafoglalták Aleppót a szír kormányerők

2016. december 16. 08:59

Aleppó keleti feléből is kiűzték a felkelőket, így teljes egészében ellenőrzésük alá vonták a szír kormányerők a várost.

2016. december 16. 08:59

Elfoglalták és teljes egészében az ellenőrzésük alá vonták Aleppót a szíriai kormánycsapatok, jelentette be Bassár el-Aszad elnök csütörtökön. A város keleti feléből kiűzték a felkelőket, és újra kitűzték az állami lobogót.

Aszad elnök „történelmi jelentőségűnek” nevezte Aleppó „felszabadítását”, ami szavai szerint nemcsak Szíriában, hanem nemzetközileg is új helyzetet teremt.

A szíriai állami televízió arról tudósított, hogy a város lakossága az utcán ünnepelte a kormánycsapatok sikerét, Aleppó felszabadítását és éltette Aszadot. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. december 16. 11:09
"A szíriai állami televízió arról tudósított, hogy a város lakossága az utcán ünnepelte a kormánycsapatok sikerét, Aleppó felszabadítását és éltette Aszadot. " De persze ez mennyivel kevesbe hiteles es propagandaszagu, mint a kezikameraba hat-nyolc tokismeretlen ember altal beolvasott nyilatkozatok. Ugye.
Bayo
2016. december 16. 10:03
Emberfeletti teljesítmény. Szívből gratulálok! (És persze már látszik az Obama-Clinton vonal bukásának eredménye, pompás!)
lavor
2016. december 16. 09:45
Jaj, még a végén véget ér a háború, micsoda embertelen szörnyűség!!! Pedig tarthatna még vagy 20 évig... Gyászol a nyugati világ.
SwordFish
2016. december 16. 09:24
Köszönjük Asszadnak az emberiség felszabadításában betöltött szerepét. Így letörleszthet valamelyest a rossz karmájából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!