Stevie Wonder: Trumpot elnöknek választani olyan, mint engem volán mögé ültetni

2016. november 08. 08:28

„Vészhelyzetben, ha kórházba kell menned, szeretnéd, hogy én vezessem az autót?” – kérdezte a vak zenész, Stevie Wonder a riportert, mikor az az amerikai elnökválasztásról kérdezte. Wonder szerint olyan lenne Amerika vezetését Trumpra bízni, mintha őt ültetnék a volán mögé.

2016. november 08. 08:28

A hatvanhat éves, Hillary Clinton mellett kampányoló Stevie Wondert kérdezte a Philly.com riportere arról, hogy miért is csinálja ezt az egészet. A vak zenész először elmondta, hogy a jövőre gondol, mivel van egy egyéves gyereke, aztán visszakérdezett: szeretné a riporter, hogy vészhelyzetben ő üljön a volán mögé és vezessen el a kórházig?

A nemleges válasz után Wonder így folytatta: „Mert nem vagyok valami tapasztalt sofőr, igaz?” Ezután kifejtette, hogy Hillary Clinton politikában eltöltött harminc éve a biztosíték arra, hogy jó elnök lesz.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. november 08. 23:38
Trump mintha jobban látná az utat, mint Wonder. Jobb a szeme ehhez.
Alarik
2016. november 08. 17:25
Tőlem aztán egész nyugodtan furikázhatja a kórházba Stevie a Clinton-klán bármely tagját, esetleg Gyuri bácsit is...
eresgé
2016. november 08. 15:19
nem vagyok biztos benne, hogy pont ez a szerencsetlen csoka a legjobb reklam Clintonnenek, hehe
Pinter68
2016. november 08. 11:52
Azt nem tudom, hogy a Clinton milyen elnök lesz. De hogy Trump a neoliberális gazdaságpolitikájával nem fog megoldást hozni Amerika növekvő szociális problémáira az egészen biztos. Ami Reagan idejében még működött és felvirágoztatta az amerikai gazdaságot az ma már nem működik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!