Itt a Trump Force One!

2016. november 12. 10:30

Waterboarding-terem, jacuzzi atomháborús gombbal, Mexikó szétbombázása Oroszország felé: a német köztévé viccműsora „nagy tervekkel rendelkező kis segglyukaknak” ajánlja az új játékot.

2016. november 12. 10:30

„Rajta, látogasd meg legjobb barátodat, Putyint! A Trump Force One fedélzeten végtelen számú csinos stewardess van, akiket molesztálhatsz! Oroszország felé végigbombázod Szíriát. Vagy Mexikót, mindegy! Egy repülőgép, amin még waterboarding terem is van, hogy minden titkot kiszedhess a terroristákból! Adj parancsot az atomháborúra, miközben két kurvával ülsz a jacuzziban! Mennyire menő már! Kis segglyukaknak, nagy tervekkel!” ajánlja az új amerikai elnöki különgép játékverzióját a német köztévé viccműsora.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. november 13. 07:04
Rá fog fázni előbb-utóbb a ZDF ezzel a sajátos politikai "humorizálással". Rajtuk kívül szerintem ezt senki nem találja humorosnak, mert ez nem humoros, csak egyszerűen kretén.
avmanster
2016. november 12. 22:50
Franciaország a másik, aminek nem kellene léteznie. csak még Németországnál látnék megoldást a függetlenedő tartományaival, addig Franciaország helyén ma már legfeljebb óceánt tudnék elképzelni stabil megoldásként. a második világháború után az angolszász hatalmak nagyvonalú ostobasága volt, hogy újra lehetőséget adtak a tönkrevert Franciaországnak. írom ezt annak ellenére, hogy Charles de Gaullet nagyszerű államférfinak tartom. de hát szarból de Gaulle sem építhetett várat. az egész francia kultúra egy tömény csődhalom. egykori gyarmataikon mint Vietnamban akkora csődhalmot hagytak maguk után, amibe az USA bicskája is csúnyán beletört. Kambodzsa pedig esztelen kegyetlen tömegpusztítás szinonimájává vált. a Föld másik felén Haiti máig őrzi a francia gyarmati múlt nyomait. egy szarkupac az egész ország. miközben ugyanannak a szigetnek másik felén a Dominikai köztársaság egy virágzó karibi ország. Dominika spanyol gyarmat volt. amikor önként kivonultak a németek Párizsból a "bátor" franciák nem a nemzeti trikolórt rakták ki az ablakokba, hanem a szovjet zászlót. ez is jól jelképezte azt a szellemi mocsarat amit Franciaország jelent.
Tatulus
2016. november 12. 16:01
Ez már a legalja - a német és zsidó humor közismert a színvonalukról!
antioxi
2016. november 12. 14:08
Most válik el az ocsú a búzától: a polkorrekt- az egyenes beszédtől. Most láthatja mindenki, hogy milyen aljas a "polkorrektek" népsége New Yorktól Berlinen át Budapestig. ps: Különleges élmény megfigyelni az atlanti "main stream" média vergődését és rábaszását Trump elnökségével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!