Végső ostrom Aleppó ellen

2016. szeptember 27. 18:18

A szír kormányerők végső szárazföldi offenzívát indítottak a felkelők által irányított Aleppó ellen. A városban az ENSZ szerint humanitárius katasztrófa van.

2016. szeptember 27. 18:18

A várost korábban az orosz légierő bombázta. Az előző hét elején véget ért egyhetes tűzszünet után újultak ki a harcok. 

A WHO szóvivője, Fadela Chaib úgy nyilatkozott: egy folyosót kell nyitni a civilek evakuálására. Aleppóban több száz sebesült van, viszont nagyon kevés orvos.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o _ A
2016. szeptember 28. 13:14
Az orosz báb, elnyomó síita kisebbségnek nagy mákja volt az ILIÁ színre lépésével és megerősödésével. Minden szemétséget, amit tettek és amit tenni fognak legitimáltak az ámokfutásukkal.
Megtalálta
2016. szeptember 28. 10:38
Ezt az kibaszott propagandavideót. Elképesztő ez az Usa seggnyaló szöveg.
Strassnoff Ignác
2016. szeptember 27. 23:15
Nem hagyhatnánk kissé a tündérmeséket? 1/ Mióta az ENSZ, a NATO, meg úgy általában a világ hagyta, hogy a XXI. század küszöbén Európában félmillió embert gyilkoljanak le, azóta számomra hiteltelen az ugatásuk. 2/ A NATO szuper pontossággal kibombázza Ahmed Tevebaszadzsin fogsorából a tömést, miközben az oroszok és Aszad hetente több iskolát, kórházat bombáznak le, mint ami valaha volt Szíriában. Tök hihető.. 3/ Aki beveszi, hogy egy szarrá bombázott városban lehet "sebészi pontossággal" terroristákat bombázni, az hülye. 4/ A nyugat, meg a derék iraki hadsereg, megspékelve a "demokratikus ellenzékkel" (Ezek olyanok, mint Columbo felesége, élőben még soha, senki sem látta őket.) egy kicsit tudtak eddig visszaszerezni Irak területéből, attól a hordától, amit az amcsik hoztak létre. 5/ Érdemleges pusztítást az IS soraiban eddig a kurdokon kívül csak Aszad erői végeztek, orosz segítséggel. Csak a kurdokat és Aszadot is minden létező eszközzel akadályozza a fél világ. Független Kurdisztánt ugye a második legerősebb NATO tagállam nem szeretne, a nyugat meg úgy ordít Aszad diktatúrája ellen, mintha azon kívül az egész világ demokratikus lenne. Mert egy szolid diktatúra biztosan szarabb, mint félmillió halott, meg pár tízmillió menekült, nem igaz? Kínát miért nem bombázzák? Undorító propagandaháború zajlik.
packó_
2016. szeptember 27. 21:03
BorzLmas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!